- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
G A M E R
csendes tag
Kell ez a konzol a Nintendonak, mint egy falat kenyér. Nem lesz könnyű dolguk viszont a hardcore játékosokat átcsábítani az új konzolra. Én eredetileg vettem volna WiiU-t, de most hogy kiderült, hogy csak kétszer erősebb a boxnál, nem látom értelmét hosszú távra. Főleg, hogy (szerintem) 2013-ra itt az új xbox.
Ami a technológiát illeti, ez az NFC szerintem csak lehúzásra jó. A Nintendo Network viszont kötelező lesz nekik, ha normál multiplayert, és DLC szolgáltatást szeretnének összehozni. Ahogy hallottam, ez a jelenlegi Wii-n ez nagyon gyenge még. Mindenesetre szurkolok nekik, hogy sikerüljön betörni a hardcore piacra. Kb egy évük lesz, amíg a következő xbox meg nem érkezik. Addig kell valamit csinálniuk, mert talán nem lesz következő konzolgeneráció, hanem megyünk a felhő alapú játékok felé (olyan 2020-ra talán kiforrottabb lesz az Onlive, Gaikai és társai).
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest