Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibi86
aktív tag
Szerintem a Nintendo-nak soha nem is volt célja a hardcore réteg meghódítása.
A casual játékosokban van a nagy pénz és szerintem ehhez a Nintendo-nak vannak legjobb játékai.
Például engem, már sokkal jobban leköt egy Super Mario Bros., vagy Donkey Kong, mint akármelyik Cod vagy Battlefield.
-
törölt tag
szerintem meg a hc játékosoknak eszébe se jut a wii se a mostani se a köv, se az azutáni. a wii azzal ért el sikereket hogy a casual réteget célozta meg, hc-ból nincs tömeg, viszont alkalmi már bocsánat de "bohóckodóból" meg de. az eladás meg eladás, és a profit profit. a hc réteget nem fogta meg a tenisz meg a wii sport, de olyanok megvették akik konzolban nem gondolkoztak soha... és így tarolt akkorát amekkorát nem is vártak a bugyuta nagyfejű emberes grafikáktól.
szerintem a köv wii is marad a casual rétegnél, mert ők vannak sokan, és nekik próbál újra szórakozást, felhőtlen időtöltést kínálni. akiket meg "verseny" szinten akar játászani az marad boxon vagy ps-en.
hogy on is legyen, szerintem jó ötlet ez a fizetési mód, ahol elterjedt kb kötelező húzásnak számít, kényelmes, gyors, ellenőrizhető, és ha a játékokban is támogatva lesz akkor az meg egyenesen zseniális

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest