- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Kétféle Pixel 4 mutatkozott be
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
kovbandi82 #34 üzenetére
Nem értem ezt a nagy szabályozást. Ahogy azt sem, mi köze a szolgáltatómnak ahhoz, hogy én a bankommal mikor, és mit intézek, mikor, és mit fizetek a számlámról.
Viszont ha már szolgáltató mindenképp beleüti az orrát, ez a havi keretes dolog nem volna hülyeség.sheratan: ez mondjuk elég racionális érv, nehéz lenne vele vitatkozni. Tényleg nem lehet a pénzt eléggé biztos helyre tenni. Igaz, olyan bődületes nagy összeget nem is tudok felretenni, mert kicsi a Fiam, sok pénzt felél. Emellett pereskedek is érte, az ügyvédem is sok zsetont elvisz. De ez egy nem ide való történet. A lényeg, hogy ha százezreim, adott esetben millióim lennének, valószínű, hogy én is bankszámlán tartanám.
Keem1: valamennyi mindig van a számlámon. Jól keresek, így a szamlavezetesi díjjal sem foglalkozom. Egyébként itthon mindenki telefon számláját én fizetem (a szüleimét is), a sajátjaim fizetéskor bankkártyáról rendezem, de jóapámét pl. személyesen szoktam fizetni, mert neki WP alatt nem akar működni a MyTelenyomor online fizetési felülete. Újságosba meg napi 20-szor botlok, ahol rendezhezem.
Nem értem félre, a kommented utolsó felével meg teljesen egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Trollok komolyan
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED monitor topic
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest