Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Az NFC modul már most is ott csücsül a Google Nexus S -ben és a Nokia C7 -ben, igaz, használni még semmire sem lehet (legalábbis Magyarországon, olyan publikus helyen, ami mindenki számára hozzáférhető).
-
-
skajwa
senior tag
Ismét egy szabadalom amin lehet az Apple fogja legjobban megszedni magát, a jó marketing miatt.
-
GALARDO
addikt
Ez jónak ígérkezik.

-
Integra
titán
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
az lehet hogy csak egy-egy ilyen nfc alapú projekt van az állam részéről, de a volumene nem kicsi. a buzi bkv-t megreformálni, valamit elinditani elég nagy horderejű, 1 millio ember számára legalább.
-
Arthuro_Adam
őstag
Szerintem az NFC használati lehetőségeinek csekély része kapcsolódik csak az állami szférához. Ráadásul, ha egyszer végre lesz valami előrelépés a tömegközlekedéssel kapcsolatosan, addigra elterjedhet annyira, hogy már nálunk is lesz

Viszont gyakorlatilag most már mindenki felsorakozott az NFC mögött, nekem tetszenek a benne rejlő lehetőségek.
-
Integra
titán
sajnos pont azért nem fog elterjedni (vagy jóval lassabban), mert ezek a f@szok akik a mi adónkat herdálják el, nem képesek a jövőbe tekinteni. egyértelműen ez a jövő, csak hát egy ilyen rendszer ha működik, nem lehet sibolni minden felé.. aki járt már londonban vágja a történetet, hogy működik.. pont az ilyen nagy volumenű standard rendszerek lendithetnének a legnagyobbat az egész fejlődésen, de nem...
következő telefonomban biztos lesz már nfc. -
gerilee
aktív tag
Nekem nagyon tetszene az NFC, csak mikorra fog ez elérni hozzánk...
Mi még mindig a lukasztós megoldásokkal bohóckodunk...
Úgy emlékszem eléggé sok NFC fejlesztés megoldás van a Nokia kezében, kiváncsi vagyok ebből lesz-e per...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirTag 4 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Vivo X200 Ultra Photography Kit (új)
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- Samsung EP-TA800EBE 25W adapter - Csomagolásbontott
- Apple Pencil Pro, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest