Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
üzenetére
Az invertált szövegtől nekem minden bajom van... ha a dpreview.com-ot olvasom, mindig átváltom fehér alapon feketébe.
Nálam egyébként tableten a lehúzott fényerő, enyhe szépia háttér fekete betűkkel tökéletesen bevált. Pont annyira nem fárasztja a szemem, mint a hagyományos könyv.
-
Khelben
nagyúr
válasz
üzenetére
Az lcd nekem is zavarta a szemem. De pont erről szól az amoled. Fekete alapon fehér betűknél a fekete háttér egyáltalán nem világít. A fényerőt meg le lehet venni annyira minimumra, hogy egyáltalán nem bántja a szemet és nem zavarja a melletted alvót, mint egy olvasólámpa. Ezért vártam évekig egy olyan tabletre, aminek végre amoled kijelzője van

-
tjb007
nagyúr
Nem is kellett sokat várni, máris megjelentek a nyerészkedők, ez a kedvencem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Syl
nagyúr
Jaj, bírom ezt az állandó kinek-mit-ér-a-szeme dumát. 44 éves vagyok, ebből 28 évet ültem számítógép előtt. Az első 6-8 évet otthoni kis tévé előtt, majd kb 10-12 év CRT jött (sokáig jó kis interlaced felbontással) és csak az utóbbi 10 évben használok LCD-t. És a szemeimnek semmi bajuk! Nem vagyok szemüveges és jól látok.
-
arn
félisten
anandtechen vannak benchek, meg meresek
[link] -
nord_
veterán
Állva, kézben tartva már a mobilomat használom - ilyen helyzetben ritkán néz meg az ember filmet, vagy olvasgatja mondjuk háromnegyed órán keresztül az rss feedeket. Arra ott van a méretes tablet, amikor egy kávézóban vagy otthon vagy napközben az irodában felpakolom a lábam az asztalra, aztán kényelmesen hátradőlve lehet nézegetni a híreket.

-
tjb007
nagyúr
-
rolii21
aktív tag
Szerintem ez ugy jo a h van. Nem kell bele semmi mas. Max a 3g - t hianyolom de azt orvosolni lehet egy kulso modemmel.
-
Youri
veterán
válasz
szponzor
üzenetére
Ok, az digitális cucc, de annyira ők sem hülyék, hogy ne tűnjön fel neki, hogy belföldi helyett nemzetközi címet kaptak szállításra... Amerika, Anglia (Egyesült Királyság szerintem), Ausztrália, Kanada. Ha ezen országok bármelyikében laksz, és oda szállíttatod, rendelhetsz, ha nem, akkor nem. Ilyen egyszerű. Amazonon is tudsz venni régiókorlátos digitális tartalmat, de Fire-t nem fognak neked szállítani.
-
törölt tag
ez biztos? én annó hong kong-i IP címről belépve a marketbe próbáltam rendelni Nexus One-t, és engedte volna, magyar kártyával, magyar szállítási címmel (bár nem nyomatam rá a rendelésre, mert nem akartam megvenni).
ha a google checkout-hoz hozzá van rendelve a kártya, akkor elvileg kell tudjál vele fizetni. -
szponzor
senior tag
Előrendelhető a Nexus 7 a play Store-ból, de Magyarországról nem elérhető. Proxy-n keresztül megy a dolog, kérdés, hogy ezzel a megoldással szállítanak-e MO-ra?
-
Khelben
nagyúr
Tartsák csak a kezükben a 650 grammos súlyzót, ha nekik az jó. Nekem a 340 gramm szimpatikusabb.

csernak75: sajnos mióta amoledet használok, azóta a többi kijelző képe nézhetetlen számomra. Ez olyan, mint a plazmatv, akinek egyszer volt plazmatv-je, az többé nem vesz lcd tv-t.

-
Khelben
nagyúr
Próbálj meg egy netbookot tartani fél órán keresztül mondjuk ha nincs ülőhely. Próbálj meg begépelni egy webcímet úgy, hogy nincs hova leraknod (már ha épp van benne 3g modem). Stb. Nem mondom, hogy lehetetlen, de sokkal kényelmesebb táblán. A netbook nagy és nehéz egy 7"-es táblához képest. Kanapén fekve is sokkal kényelmesebb táblán elolvasni az emaileket, mint a notebookot az öledbe venni. Pont ezért tartom értelmetlennek a 7" feletti tableteket. Azok helyett már tényleg inkább netbook, ha már nagy és nehéz, akkor legyen rendes billentyűzete.
-
Rickazoid
addikt
Ne figyelj rájuk. Ha neked nem kell az érintőkijelző (bár van ilyennel is), de kell a fizikai billentyűzet, meg a Windows (esetleg egy Linux disztribúció), akkor tényleg felesleges a tablet neked Androiddal.
Egyébként az eltérés, hogy a tabletet elsődlegesen divatcikként veszik, a fő felhasználási területe pedig a játék (meg úgy egyébként is mára szórakoztatóelektronikai eszközzé próbálják tenni) és az állandó online kapcsolattartás, illetve jobb az üzemideje, míg a netbook még mindig egy mini számítógép, teljes értékű hordozható PC, de persze az ehhez szükséges kompromisszumokkal, amit szoftveres oldalon tapasztalhatsz.
Egyébként abban lehet igazuk van, hogy a soha többé tabletet rossz felfogás, mert a jövőben könnyen kiszoríthatja a piacról a netbookot a Win8-as tablet. Nem, nem a Win8RT-s. -
tjb007
nagyúr
válasz
MortalVenoM
üzenetére
Megtaláltam: [link]
-
geri|
aktív tag
mint egy bőr pénztárca
-
Gusztáv
addikt
Szerintem érthető a microsd elhagyása. 200$ áron adni egy ilyen képességű tabletet nagy valószínűséggel nem túl nyereséges. Ha lenne microsd, mindenki megvette volna a 8GB verziót, majd venne hozzá egy tetszőleges méretű kártyát. Így viszont kénytelenek megvenni a 16-os verziót, az 50$ felárból meg gondolom max 10$ a valódi plusz költség, a többi már haszon.
-
tjb007
nagyúr
válasz
MortalVenoM
üzenetére
Egy korábbi hírből.
Hogy jobb lesz e azt ne tudom de akkor még a Nexus tabltenél is olcsóbb árat rebesgettek.(#126) hallerlaller
-
prolad
addikt
Ha tényleg ennyiért jön akkor a 8 gigás tarolni fog.Jöhetne 10/10+ colosba is.
-
Maxentius
addikt
Még az is egy enyhítő körülmény lehet a 8 GB-ot tekintve, hogy annak, aki ilyet vesz, annak több tárhely járhat exkluzíve...
-
pzstm
titán
válasz
hallerlaller
üzenetére
inkább megyek elteszem magam mára

-
pzstm
titán
válasz
hallerlaller
üzenetére
pontosan. Most nézem én is, hogy az app ezeket beleírta az én Naptáramba is

-
Bambalazs
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nem inkább éjjel lesz? San Francisco-ban a dél az itthon elég erősen estébe nyúl.

-
pzstm
titán
válasz
hallerlaller
üzenetére
melózok

-
Bambalazs
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Most már fogjuk.

-
hallerlaller
addikt
holnap délben nézitek a liveot? [link]
-
sza75
csendes tag
Mennyien rinyálnak,hogy nem lehet bővíteni!
Nekem volt egy Samsung tabletem.Volt,hál'Istennek!Soha többé tabletet.
Jé,vettem 3g-s netbookot,hogy mennyivel szuperebb!!!
160gb,bluethoot,5-6 órás üzemidő,filnézés,wifi, net stb.
Én hülye,hogy nem ilyet vettem elsőre.
-
margithid
veterán
Otthon fotelből hátradölve szeretnék netezni

Amúgy tudom, hogy nehéz egy 10"-os tablet, próbáltam az ipadet, a súllyán kivül minden nagyon tetszett! 7"-at is próbáltam vodafone-nál ,nekem az nem kényelmes. Meg van 4"os telefonom, és az mellé nem lenne túl nagy lépés a 7", inkább a 10".
De amúgy emelem kalapom az asus előtt, hogy ilyen jó kis cuccot összerakott, ráadásul nem is drágán.
Nekem amúgy a hordozható eszköz a telefonnál kezdődik, max 4-4.3"-ig.
Egy 10"os tablet, vagy egy subnotit én nem használnék olyan helyen pl ahol nagy valószinűség szerint nicns wifi, nem lehet kényelmesen használni az eszközt. Erre jó az okostelefon.De ez persze lehet másnál máshogy van.
Tablet is csak azért érdekel, hogy tényleg kényelmesen tudjak böngészni ha olyanom van, ne kelljen a gép előtt görnyednem. Ilyenformán pl az sem érdekel, hogy win8 alkalmazásboltja még közel se olyan mint androidé. -
BDave
őstag
válasz
Rickazoid
üzenetére
Én is azt vallom, hogy ha egy kisebb számítógép (laptop/tablet) kell, de nem munkára vagy valami célorientált tevékenységre (filmvágás, grafika, stb.), akkor arra már teljesen jó egy tablet. Könnyebb szállítani, kisebb helyet foglal, egyszerűbb és azért egy mai közép-felső kategóriás tablet kb. ugyan olyan sokáig kiszolgálja tulaját, mint egy laptop. A megjegyzésem annyi, hogy én nem tagolnám szét ennyire a tevékenységeimet (de igazából az "fogott meg", hogy külön válaszolni az üzenetekre tableten). Amúgy ez a Nexus pont jó lenne, még árban is, sőt, szinte legjobb vételnek tűnik ilyen árral szemben (habár én is hiányolom a bővíthetőséget).
-
pzstm
titán
bár ott járnánk már, hogy honlapokban is lecserélték HTML5-re mondjuk a flasht, és sehol senkinek nem fájna (viszont aszonnyal épp nyaralást tervezgetjük és 99%-a az oldalaknak hotelek esetében flash, s némelik a kétmagos procikat is zabálja meg......)
Én nem sírnék érte...tényleg azt nem is tudom hogy WP8-as IE10-ben vajon lesz-e flash...

-
margithid
veterán
Nagyon kiváncsi leszek mennyibe fog kerülni itthon.Engem igazából a 7"os kijelző zavar csak, ha tablet akkor 10" legyen!
Én mindenképpen megvárom win8 RT-s tableteket, remélem azok között is lesz ilyen specifikációjú, nekem se 3g, se bővíthető tátrhely, söt gps se kell!
Bízom benne asus készül egy ilyennel is

-
pzstm
titán
-
kisgyerek96
csendes tag
A Technet is írt az új tábláról.
"Az Android 4.1 operációs rendszerrel érkező, akár 9 órás akkus üzemidővel büszkélkedő eszköz elvileg csak Wi-Fi-s változatban lesz elérhető, a háttértárának memóriakártyával történő bővíthetősége egyelőre kérdéses. A Gizmodo szerint a Nexus 7 Ausztráliában már július folyamán elérhetővé fog válni, méghozzá a háttértár kapacitásától függően 199 és 249 (amerikai) dolláros áron."
Itt a teljes cikk, ugyanazt tartalmazza, mint a mobilarénás, csak a tárhely bővítése itt kérdéses.
-
kiskaktusz
addikt
jó ez így, ahogy van

-
tjb007
nagyúr
válasz
hallerlaller
üzenetére
Majd holnap (vagy ha holnap nem is akkor péntekig) kiderül, hogy mik a Google tervei/szándékai.
-
hallerlaller
addikt
Nekem nem hiányzik a 3g, sőt, csak most belegondoltam: ha nincs benne akkor nem lesz szolgáltatói kínálatba. Látsz rá esélyt, hogy eljusson ez hozzánk valamilyen normális garanciával?
(#89) lordfreyr
szerintem erre a dátumra utal itt a képeken az idő, 25:10=október 25.
a nevesített verziók azok főverziók, de jöhet akár idén még egy, ki tudja
-
Rickazoid
addikt
Jut eszembe, ha ezt most mutatják be, akkor Q4-ben várható lesz egy Nexus eszköz bemutatása 5.0-val is?
-
Flash86
tag
Ez kell nekem!

-
Rickazoid
addikt
Nagyjából azt csináltam eddig, hogy nagyobb, drágább okostelefon mindenre, ami mobil, mellé nagy laptop (17" alá nem megyek, nekem az hétköznapi használatra kicsi). Most inkább azt próbálnám ki, hogy milyen egy közepes mobil és egy 7"-os tablet megosztva a mobilos dolgokra, és úgy a nagy laptop. Utóbbit ráadásul nem tudom magammal vinni bárhová, sőt buszon még egy 15"-osat is nehézkes használni, nemhogy az enyémet (de egyetemen meg otthon pont ideális). Ráadásul a bizonyos funkciók tableten való használata az okostelefont tehermentesítené, amivel biztosan nem merülne le a telefonom estére (sőt ezzel két napig is elmenne egy feltöltéssel), megúsznám a pótakkut vagy a külső akkus töltést. Fontosak a számítógépszerű funkciók, de a telefonos elérhetőség még fontosabb számomra.
Még mindig úgy gondolom, hogy a tabletet főképp divatcikként veszik (mondjuk jellemzően nem az itteni látogatók), de mostanra már elérték a jól kihasználható eszköz szintjét is. -
Syl
nagyúr
Amíg a gugli felhője egyirányú, addig engem nem érdekel! Jelenleg nekem a dropbox a legjobb.
(#80) BDave
Igen, csak a meglátásodnak kicsit olyan szájíze volt, hogy "hülye aki nem úgy gondolja, mint te". Lehet félreértettem, de nem ez az első ilyen topic amiben megpróbálják megmagyarázni, hogy baromság a tablet.
A télen amikor telefoncsere előtt álltam mérlegeltem. Nézegettem a Note-t, merthogy az telefonnak is (még) jó, meg netezni, email-ezni, fórumozni is kényelmesen lehet rajta. Aztán ugyanazért az árért inkább vettem egy Xperia Ray-t és egy Galaxy Tab 8.9-et. -
pzstm
titán
komolyra fordítva a szót, kíváncsian várom mit mutatnak meg nekünk a JB-ből, illetve valóban ez lesz-e az a tábla

viszont első blikkre a kamera, SD kártya és a nagyobb tárhely hiánya elég szembeötlő...még ha tudnék is kompromisszumot kötni simán 3G hiányával...így 60ezerért is drága

8GB meg ma már tudjuk hogy mire elég.....

-
BDave
őstag
válasz
Rickazoid
üzenetére
Úristen, hát, kicsit túlbonyolítod az életed. Külön válaszolni az emailekre, külön játszani, külön navigálni... Egyszerűbb lenne egy nagyobb/erősebb telefont venni, amin nem tudnak ugyan akkora képernyőn filmezni, de arra meg ott lenne a laptopod. Költségkímélőbbenjönnél ki. De ez csak egy tipp.
-
Beri78
őstag
ilyen áron ez nagyon jó kis masina...
-
Rickazoid
addikt
válasz
Bambalazs
üzenetére
Nekem szimpatikus. Három dologra alkalmas ez is: nyilvános megosztás (például túl hosszú log fájlt belinkelni itteni segítségkérő fórumra), biztonsági másolat nem privát adatokról (fényképek és információk amiket nem baj, ha más is lát, például a weboldalam tartalmáról is tölthetek fel oda biztonsági mentést) és többszörösen erősen titkosított biztonsági másolat privát adatokról.
(#56) tjb007: tudom, hogy OTG kell mindenhez, ezért van a "ha lesz" a második mondatban.
Nekem azért fájó hiányosság, mert jó az ára és végre rájöttem mire tudnék használni egy tabletet. Egyrészt tehermentesíthetném az okostelefonom, például játékokat és egyéb nagyobb programokat, mint navigáció, telepíthetnék csak a tabletre, másrészt bár mindkettőn menne az autoszinkron, telefonon csak olvasnék e-maileket és egyéb online üzeneteket, válaszolni a tableten is tudnék, jóval kényelmesebben. Harmadrészt nem jönne rosszul, ha a notebookom helyett elég lenne a tabletet magammal vinni mondjuk szüleimhez hétvégére, ahol úgyis mobilnetre vagyok szorulva, de nem is csinálok semmi olyat, amihez nagyobb teljesítmény vagy Androidnál komolyabb op.rendszer kéne. A gond, hogy utóbbiak közt ott a fullHD filmnézés is, amihez kellene a külső HDD támogatás és nem árt a HDMI kimenet sem. Ja és egy 7 colos gép kényelmesen elférne még az autóstáskámban, amit úgyis mindig magammal viszek mindenhová. -
arn
félisten
en pont egy ilyen olcsobb, de normalisabb 7 colosra vagyom. szvsz eleg lesz a 8g is, a telomban is alig van par giga foglalva.
-
devast
addikt
Ez hatalmas fail ha kihagyják belőle a microsd-t.... pedig a többi része pont jó lenne nekem

-
-
Khelben
nagyúr
Ha a tabletről osztom a telefonra, akkor is rendelkezésre áll mindkettőn
Én úgy vagyok, hogy a tablet is mindig nálam van, így azon nézem meg, ha valamire szükség van. Osztja a netet a telefonra és a notebookra is, ráadásul 2 napig elmegy egy töltéssel. A telefon csak 1 napot bír, ha netet is megoszt. -
Bambalazs
senior tag
Ha minden ember tudná, hogy a felhasználói feltételek szerint a Google Drive-ba feltöltött fájlok a feltöltést követően a Google tulajdonát képezik, amely tetszés szerint módosíthatja, duplikálhatja és felhasználhatja azokat, akkor tényleg irtóznának a Drive-tól. Csak hát a feltétel elfogadása ugye next-next-agree-next-okay.

-
H-ger
tag
hajrá nexus.
lehet hogy beruházok majd rá. várjuk a bejelntést.
-
nord_
veterán
Nem vagyunk egyformák, így ezért nem igaz, hogy a 3G hiánya akkora probléma egy belépőszintű tabletnél.
Nézd, nekem évek óta van telefon/tablet párosom, saját tapasztalat az, hogy a mindig nálam lévő telefonon inkább kell a net, mint a nehézkesebben cipelhető tabletnél: akár rákeresni egy gyógyszertárra, elindítani a parkolás alkalmazást vagy csak megnézni, hogy a közeledő vihar milyen messze van tőlem.Ráadásul, nem egyszerűbb és logikusabb a telefonról megosztani a netet a tablettel, így nem csak a tabletedre korlátozódik az internetezés lehetősége, hanem mindkét eszközön rendelkezésedre áll?

Amúgy megértem egyszer is, nem kell ezerszer leírni.

-
Rickazoid
addikt
Nem hiszem el, hogy ilyen specifikációval ilyen áron adnának ASUS tabletet. Akkor a többiek mit csinálnak, ha piacon akarnak maradni? Megfelezik az áraikat?
A microSD bővítőhely hiányán mit lepődtök meg? Kellenek a GDrive felhasználók a Google-nek. Én a 3G hiányát nem értem. De talán lesz egy 3G-s verzió valamivel drágábban.
(#9) BloodRay: Ha a Google Play-en árulják majd, akkor biztos nem lesz elérhető, majd csak a 3 év múlva elkészülő modell. Max. GSM boltokban, a szokásos kétséges eredettel.
(#13) Brutális eb: hát USB kártyaolvasót biztos kezelne. Egyébként ha lesz, oda 3G modemet kell majd kötni a normális kihasználhatósághoz, pendrive-nak vagy kártyaolvasónak úgy meg nem marad hely. De én arra az OTG-re várok, ami már 2,5"-os HDD-ket és slim ODD-ket is elbír végre. Szoftveres akadálya nincs, csak az USB portnak kéne rendes 2.0-snak lennie.
-
mumk1
addikt
A Tegra 3, 2.x kernellel egyáltalán nem támogatja az OTG-t. Ha minden igaz és végre elkészül hozzá a 3.1.10-es kernel, az már esetleg fogja támogatni.
-
Khelben
nagyúr
És te hallottál már olyanról, hogy Csáfordjánosfa?
Ott nincs túl sok wifi hotspot. A telefonomon meg nincs net, mert 1. minek, 2. ott a tablet, 3. azon telefonálok, felesleges rá. Ha épp címjegyzéket kell frissíteni, akkor megosztom a tabletről a netet. A tableten meg alap dolog a net, mert minden netes dologra kényelmesebb használni, mint a telefont. -
tjb007
nagyúr
válasz
hallerlaller
üzenetére
Az előző széria tagjaiból az OTG minden csírája hiányzott (szándékosan vagy véletlen lényegtelen), amikor a felhasználók rákérdeztek akkor ez meg lett erősítve és kijelentették, hogy nem kívánnak foglalkozni vele.
-
pandor
tag
Ahogy olvasom nem a vassal van a gond, hanem nagyon sokfélék az igények:
- nekem pl. a 3G nem szempont, mert jellemzően WIFI közelben vagyok, ha nem akkor a telefontól kérhetek netet
- a 7" nálam tökéletes méret, ezt még lehet kényelmesen hordozni, ez fölött már inkább otthoni használatra korlátozódna
- 8GB tárhely a telefonnál eddig nem volt korlát, még csak a közelébe sem értem
- előlapi kamera videotelefonhoz van, a hátlapi nem érdekesSzóval nálam elég jól belőtték az igényeket a Google-nél - beneveznék egy ilyen darabra, de félő, hogy legális hazai csatornákon nem, vagy csak méretes csúszással fog megjelenni.
Egyébként ebben az árszegmensben (br.70-80e) azért itthon is van megfontolandó alternatíva (pl. Samsung P6210 Galaxy Tab vagy a 3110-es)
-
lmisi
senior tag
Ekkora böszmeséget, microsd kártyát lehagyni.
Gondoljatok bele a 16-osba is max 14 giga lehet szabadon. Mire elég ez. 14 film ?? de akkor hova férnek a lassan 1 gigás játékok?
Hova rakjam 3-4 giga zenét. Ha képet is akarnál mutogatni rajta feltennél rár cirka 5 gigányit hova a fülembe????
Komolyan kinek fájt az microsd adapter 1 dolláros + költsége???
Teljesen elcsezserintették ezt így
No így csak a samu 2 magos 7 colosa marad, annak mi a baja, meg tudnátok mondani?
-
tjb007
nagyúr
válasz
hallerlaller
üzenetére
Ha ennél a tabletnél is úgy lesz mint az Acer -nél akkor ezen az sem fog segíteni.
-
szponzor
senior tag
Én vennék egy ilyet, nem csak a hardver miatt, hanem a "Nexus-feeling" miatt...stock ROM-ok is elsőként jönnek ki rá és nagyon sok custom ROM és kernel is várható az ilyen gépekre. Ha kijön és 70 alatt lesz, akkor már rendelem is...de gondolom ez az ár csak álom marad.
-
Integra
titán
50ezerért pont nem érdekel a micro sd, nyomkodni bőven jó.
-
Bambalazs
senior tag
SzerdánHolnap mindenre fény derül.
-
tjb007
nagyúr
válasz
hallerlaller
üzenetére
Ne vedd 100% -nak, kapásból tudok mondani két példát az ellenkezőjére.
(#19) Maxentius
Már a 2.3 is kezelte az NTFS fájlrendszert (már persze ha az OTG -val kapcsolatosan írtad).
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Sok újdonság nincs a leírtakban, a nagyját már 3 héttel ezelőtt is tudni lehetett, az SD bővítés hiánya viszont új (ami nekem sem hiányozna).
Ez történet meg nem kerek mivel nem az Asus fogja gyártani hanem a Quanta (akik már el is kezdték a gyártást), az Asus csak közreműködő a Nexus tabletben. Ők amúgy szintén kifognak majd adni Asus név alatt egy hasonlóan olcsó 7 colos modellt. -
ilyen_85
senior tag
A 16 gigás változat már rendben van, az sd kártya hiánya picit fájó a többi viszont jó

-
callmeakos
veterán
Öcsém hogy ki van akadva mindenki ezen a MicroSD hiányon. Emberek ez egy olyan modell ahol meg kell kötni némi kompromiszumot. Akinek meg nem tetszik ez, az vegyen GalaxyTab-ot vagy Transformert.
-
MortalVenoM
tag
nekem abszolút nem hiányzik a 3g. majd telefonról megosztom ha nagyon kell, még örülök is, hogy nem lett emiatt drágább. az sd kártya hiánya fáj (ez még nem 100%, várjuk meg a hivatalos adatokat), de nagyon bízok az usb-ben. meg gondolom ha már így nyomják a felhőt, csak adnak hozzá vagy 20giga tárhelyet.
az pedig direkt pozitív, hogy nincs hátlapi kamera!!

-
GyulaiZ
csendes tag
A google és egyéb felhős szolgáltatásokra nézve ez a 3G elhagyása hatalmas kapufa.
Két dolog miatt nem tetszik a telefonos netmegosztás:
- mindkét eszközön merül, telefonod pláne
- pl hiába állítom be a tabon, hogy csak wifi esetén tölthet fel képeket, a megosztott netet ő wifinek látja...Ki kell várni az asus saját példányát, hátha abban pótolva vannak ezek kicsi felárért.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szerintem pont medialejatszonak keves a tarhely... az SD bovitest elkurtak rendesen.
Nem mellesleg ott a vodasmart7 ami 70 ropi korul van es van benne 3g...
-
Mathiassa
tag
Ha az árat úgy számolják majd, ahogy feltételezem (1 dollár = 1 euró), akkor már nem igazán jó vétel.

-
törölt tag
igen, nem nekem van, pedig szívesen beruháznék esetleg egy Nexus gépre. illetve máshogy mondom: csak Nexus gépet vennék igazából. remélem lesz még majd később másik modell is, esetleg nagyobb képernyővel és tárhellyel, a többi az pont jó, ahogy van.
Brock Samson: a JB-ben elvileg jön majd az offline gdrive, ha igazak a pletykák.
-
Mr.Csizmás
titán
nagyon pepe

no kamera - kit érdekel?
GPS - jöhet, offline navit dobni kell rá
3G hiánya - világjáró utazásaimon valszeg nem fogok minden országban megfelelő kártyát vadászni
wifi - okay
SD hiánya - 8-16 gigára jópár film+zene ráférbtw. jó cucc ez, ha egy nagy médialejátszóként tekintünk rá

-
Youri
veterán
Nekem tetszik így, bár kicsit kicsi a tárhely. A 3G hiányát túlélem

-
Maxentius
addikt
válasz
Brutális eb
üzenetére
És ha van OTG, akkor már legyen NTFS-támogatással, mert a FAT32 csak félmegoldás, bár az is használható.

-
törölt tag
Kamera: mindegy, méret: érdekes, ár: egész jó, tárhely:
Biztos van olyan, aki budget táblára vágyik, és beéri ennyivel... de nem hiszem, hogy olyan sok. 
-
ThorsHUN
őstag
Haaaaat...
az SD kartyaval elcsesztek rendesen. A hatoldali kamera, ok leszarom ki fenykepez tablaval?
A 3g... ok, telefon megosztja es ugy is muxik a net.
De nincs bovitesi lehetoseg? Akkor minek az erogep? Eh oreg hiba. A 8 Gb-os hatteres meg nevetseges... -
hallerlaller
addikt
válasz
Brutális eb
üzenetére
root után 100%, hogy van otg.
-
MattM
tag
Ezt az ár-érték arányt múlja felül az apple! Ezzel nem az almás céget akarom *rozni, csak az árukat

-
Khelben
nagyúr
3g nélkül mi értelme van egy táblagépnek? Otthon van pc, amivel minden kényelmesebb, ez meg jó lenne utazáskor, de a vezetékes netet rohadt nehéz magammal vinni...
-
hallerlaller
addikt
Megvesszük!

-
Brock Samson
csendes tag
Logikus, hogy kimaradtak dolgok, az alacsony ar erdekeben. Viszont szerintem a microSD foglalat elhagyasa inkabb a Goggle Drive reklamozasa miatt tortent, ami szomoru, mert 3G nelkul nem allnak majd mindig rendelkezesre a felhos adatok.
Illetve kivancsi vagyok mennyi lesz a tenyleges vegfelhasznaloi ara, mert egy Galaxy Tab 2 7.0-t mar 70k korul be lehet szerezni (annak is megvannak a hatranyai, csak masok).
-
Psytech
őstag
-
titankahn
tag
de elrontották sd kártyahely nélkül nem ér semmit... a kamera oké ki az aki táblával fényképez,3g is már megszokott hiány, de 8 meg 16 giga?... ha csak netezni használja az ember nem film meg játékra akkor tegra 3 se kell
-
hunter84
aktív tag
Na, ennyit érnek a táblagépek, és egy forinttal sem többet.
Csak nehogy benevezzek egyre, aztán két hónap múlva bejelentik a 10"-os testvérmodellt.
-
Brutális eb
addikt
Ennyiért jó lesz ez.
-
solanthugor
aktív tag
Ezek szerint igen, nekem még a kamera hiánya is érdekes..
-
negyedes
addikt
Na, mar a google is megmeri lepni a no 3g modemet es az sd kartya hianyat.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a telefonom is kb 20%-ra van állítva, de reggel még így is kisüti a szemem...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak kell egy jó ebook reader program és be kell rendesen állítani.