- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Snapdragon lapkára épülhet a következő Samsung strapamobil
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
-
Den Hadnagy
senior tag
Ezt az előlapi designt lehet letisztultnak hívni. Vagy jellegtelennek... Az utóbbira hajlok, pedig szeretem a Huawei-t.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
M3aN
senior tag
Ha 5,9", az inkább Mate 8-9 kategória, nem az 5,5"-os Mate S, nem?!
-
fornettisuti
veterán
Ez is torni fog mint a ropi?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
szupermacs
veterán
,,a dupla hátlapi kamerarendszertől előre elbúcsúzhatunk"
Jajjj nemár! Most ezt se vehetem meg a többi dupla kamerás telefonjaim mellé, így tök nem trendi.
-
etohun
aktív tag
Ezen nincs előlapi stereo hangszórója, meg kisebbnek is tűnik.. sztem ez az amerikai nyitás része lesz, ott elég népszerű volt a 6p. Lehet, hogy máshol nem is lehet majd kapni.
-
Fejvadi
nagyúr
Ez se lesz valami apróság.
-
Matada2.3
veterán
Batár nagy. Viszont annyira nem lepődtem meg, hogy használják ezt a dizájnt még egyszer, csak többször ne.
Finn the human
-
moleculez
veterán
Ezt a SoC-t tippelik most a Mate 9-be, ebbe, meg nemtom hány Huawei telefonba, milyen pontos információ, valamelyikben csak benne lesz.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
tomboy0013
veterán
Már a 6P is elég vonalkódolvasónak nézett ki de a Nexus felirat dobott rajta. Ez meg így elég ronda.