- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
válasz
mcsabi84 #1659 üzenetére
Hát lehet hallani, de csak pletykákat. Amúgy üzleti szepontból nyilvánvaló lenne a nyitás, mert ez a hétvége kész őrültekháza. Parancsszóra vásárolnakk az amcsik
, és ha ezt kihagyja a google, akkor jelentős lóvétól esne el, még úgy is, hogy alig lehet haszna a készülékeken.
Ez a 23án only usa restock nem is hangzik hülyeségnek, leegallább nemm osszlanak meg a készletek, és hamarabb telítődik az a piac.Ha meg nem lesz reakció a részükről akkoor sztem várhatunk januárig.
-
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #1593 üzenetére
Gratulálok....
Szépen fogalmazott, érvekkel alátámasztott, értelmes hozzászólás volt, épp abban a témában amiről beszélgettünk...
A telefonok kameráinak minőségéről...:
Azt, hogy te igénytelen vagy a telefonnal lőtt fotók minőségére,én elfogadom...
Azt is elfogadom, hogy azért szeretnétek megvenni, mert "tesco gazdaságos"....
Kérlek fogadd el te is, hogy nem vagyunk egyformák, és van aki nem azért veszi, mert olcsó,,,hanem azért mert "Pure Android" napjaink full hardverén...
És van, aki kihasználja a telefont "tokától bokáig"......azaz érdekli az is,milyen képeket lehet lőni a géppel....
Ugye nem haragszol, ha erről érdemben is szeretnék ezen a fórumon beszélgetni, és nem csak azt a sz@rságot hallgatni, hogy aki fényképezni akar, az vegyen tükörreflexest...
Köszönöm ha sikerült megértened a mondandómat...
Azt pedig, hogy te (és még páran) frusztrált vagy azért, mert nem kaptad meg azonnal az aktuális játékszered,,sajnálom...
Nyugodj meg,,előbb utóbb biztosan hozzá jutsz, és hagyd, hogy beszélgessenek azok is, akiket nem csak azok a részletek érdekelnek, amik téged...
Sokan vagyunk és különbözőek,,ettől olyan szép színes a világ -
Tim
csendes tag
válasz
mcsabi84 #1593 üzenetére
A mobilos kameráknak köze nincs egy rendes fényképezőhöz, csak ha már egy valag pénzért vesz valaki egy új telót, akkor nem mindenki szeretne ezen a téren visszalépni, mert mondjuk ha arról van szó, akkor használná is. Ennél már évekkel ezelőtt sokkal jobb minőségű kamerák léteztek mobilokban. Egy új, top kategóriás telefontól ez nem kicsit égés. Elvárható, hogy azért egy szintet hozzon e téren is, de ez átlag alatti.
-
djgeg
őstag
válasz
mcsabi84 #1593 üzenetére
Mint én is írtam. Akinek ilyen alacsony áron egy ilyen top erőségü telefon ami REFerencia telefon!
Nem kell mert a fényképezője nem jobb mint az S2 é meg mit tudom iPhone 4 é az ne vegye meg... Mert úgy se fogja kihasználni.
Mindenki többiek kaszához előre!
Mármint ha árusítanák itthon...
Ja meg ha egyáltalán lenne raktáron -
djgeg
őstag
válasz
mcsabi84 #1564 üzenetére
Azért vannak itt meg Hardveraprón jó pár ember akire rábíznám a pénzem nyugodt szívvel
.
Nem lelkes ujoncokkal kell kezdeni no meg nem igazán mennék bele ujoncokkal xDDe egyébként miért lenne akadálya ?
Külön külön is meg lehet rendelni !
Egy posta továbbító céghez. És annyi hogy lebeszéljük velük hogy egybe adják fel !
Totál megoldható. Így a posta magyar felé oszlik...
Az meg már megint más hogy kihez megy a csomag xD De mint mondtam nem csak noobok vannak itt.
Az üzletszerű emberkékből páran belemennének hogy hozzájuk érkezne a csomag.
(neveket nem mondok)
-
KillBorn
senior tag
válasz
mcsabi84 #1371 üzenetére
Google Play support nagy nehezen annyit mondott, hogy két héten belül lesz a következő szállítmány google playre.
Illetve már megjelent az US T-mobilenál is, és ott is elfogyott mind, és két különböző boltban, egymástól függetlenül annyit mondtak, hogy pénteken (holnap) jöjjön vissza mert akkor már lehet megérkezik az új belső szállítmány (inital shippment). XDAról vannak az infók.Ezek nem lehet készpénznek venni, de dolgoznak az ügyön googlenél
-
Obyboy
addikt
válasz
mcsabi84 #1287 üzenetére
Szerencsére nekem van rokon aki Londonban él és van még egy rokon aki kb havonta 1x megjárja Angliát. Így a beszerzé a szállítás és az esetleges kinti gar(csere) is meg van oldva.
Már csak azt kell kivárnom, hogy rendelhető legyen és a kezdeti gyermekbetegségeket (sárguló kijelző, repedő hátsó üveg) orvosolják.
Már csak hab lenne a tortán egy különösen ajánlott plecsni a mobilaréna teszt alján... -
Idiofil
aktív tag
válasz
mcsabi84 #1280 üzenetére
Reakciódból következtetve 8Gb-os készülék.
239 font készülék, 9 font szállítás (UK) + 13 font szállítás haza:261 font.
Ami durván 70 fonttal olcsóbb, mint az e-bayes (szállítás nélkül)
Elmondanád milyen árfolyammal számoltál, hogy ez kijött 10ezer forintra?
1 GBP= 356 HUF (OTP középárfolyam)
Alsó hangon 20.000, de inkább 25.000. Így az e-bayes móka durván ~26%-kal drágább. (és nem számoltam e-bayes szállítási költséget)
Tehát nem 10.000 forintról van szó szvsz.
Szóljatok, ha valahol hibázok.Nem kötekedésnek szánom...
-
agabe
addikt
-
djgeg
őstag
válasz
mcsabi84 #1047 üzenetére
Ne hari de nehéz felfogni hogy az accounthoz amikor beregelsz megadsz egy számlázási címet .... És az egész accounthoz hozzácsatolsz egy bankártányát?.... Azt kész...
Az meg nem tart semeddig és nem kapsz érte kokit ha beregelsz még 1 Gmailt.
A régivel is lehet csak a beregelt címet át kell nyomni német címre és hozzáadni újra a bankkártyát ha már hozzá lenne adva...Ezek mellet Német-Angol Proxy, VPN enen keresztül hogy a Playstore azt érzékelje hogy ott vagy....
Akik azért ezeket az egyszerű dolgokat nem csinálták nem tudják azok szerintem ne ezzel kezdjék....
ui.: a google wallet Meg hol van ha nem a Gmail accountodon ???
-
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
mcsabi84 #1032 üzenetére
Ausztráliában már elmúlt éjfél, de még nem lehet rendelni.
Valószínűleg akkortájtól lehet majd, hogy Mountain View-ban elkezdődik a munkaidő. -
-
djgeg
őstag
válasz
mcsabi84 #694 üzenetére
Egyébként.... A magyar postások a külföldi értékbiztosított csomagokkal vigyáznak... Mert ha sérül a csomag akkor az fizet akinél sérült ilyen esetben a Magyar Posta, és már egy ideje a Posta a dolgozókra terhelik gondolj bele hogy a postás aki tudja hogy egy 500 $ értékbiztosított csomagot visz... Eldobja eltörik legutoljára nála volt és cseszheti ráterheli a posta xD
Én vigyáznék rá mint a hímes tojásra.Már pont úgy megy mint a futároknál.. Igaz ők minden csomagra felelnek , nem csak az értékbiztosítottra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged