- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
válasz
Psychonaut #21 üzenetére
nem jellemző. én ahogy az elmúlt egy évben néztem a frissítéskor Magyarországra az Xsm-be 1-2 napon belül megérkeznek az új cuccok. pl nem is olyan rég az unibody Mac Mini.
Engadget hands-on
képek -
<NewL>
addikt
válasz
Psychonaut #8 üzenetére
fanatikus ...lehet ...az
régebben a Wacoom táblákat nézegettem, hogy mekkora flash lenne egy ilyesmi cuccal netezni meg bohóckodni a gép előttigen csak azoknak elég borsos az áruk meg máshol tudnak sokkal többet, de biztos vagyok benne, hogy ekkora méretbü trackpadból már sokkal többet is kitudnak hozni a fanatikus programozók.
doc : esetleg valahol kivannak gyűjtve ezek a gesztusokkal működő parancsok?
csináltak amúgy ezekhez a cuccokhoz elemtöltőt is, 30 dodóért
azért kíváncsi leszek, hogy az új iMac-ekhez mit adnak majd, nem lenne rossz ha választani lehetne a Magic Mouse és Trackpad között
-
<NewL>
addikt
válasz
Psychonaut #5 üzenetére
öö az MacBook-okon eléggé jól meg vannak oldva gesztusokkal való vezérlés. ezért is kívánt már mindenki egy ilyesmit régóta, főleg amióta kijött a Magic Mouse ami hasonlóan működik, csak sok embernek kényelmetlen.
nem láttam sehol, hogy forradalminak neveztem volna vagy az Apple oldalán azt írták volna...
egyébként meg az, mert még nem láttam ilyet vagy ehhez hasonlót -
<NewL>
addikt
a bt keyboard elég "magas", ez sem lehet 2 centis
áhh most nézem lemaradtam az Appleblogtól, pedig még a Cupertinói időt is néztem iPhone-on, hogy mikor kelhetnek ezek
doc : venni kell egy állványt, vagy egy külső monitorra ha kötöd és akkor bt keyboard + magic trackpad páros
-
<NewL>
addikt
musthave
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest