- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beny89
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy Apple Magic egeret, amit bluetooth-on keresztül szeretném csatlakoztatni a számítógépemhez. Az egér beállításainál, mikor szinkronizáloma géppel rámegyek, hogy hitelesítő kulcsmellőzése. Aztán mikor végigmentem a teljes konfiguráláson, akkor a PC-m kér egy hitelesítő kulcsot. Ha nem írok be semmit, akkor nem fogadja el és nem működik az egér.
Milyen hitelesítőkulcsot kér? Van ehhez valami univerzális vagy gyári kulcs? -
zetecR
addikt
PC-hez is van ilyen kütyü?
-
<NewL>
addikt
válasz
Psychonaut #21 üzenetére
nem jellemző. én ahogy az elmúlt egy évben néztem a frissítéskor Magyarországra az Xsm-be 1-2 napon belül megérkeznek az új cuccok. pl nem is olyan rég az unibody Mac Mini.
Engadget hands-on
képek -
Akkor most tapsikolunk egy touchpad miatt?
-
joey04
titán
tudom milyen brutálisan jó a mb/mbp féle touchpad, élveztem is nagyon amikor volt. de egy desktop gép mellé ezt nem igazán tudom elképzelni... ez, meg az ipad sem nyűgözött le. ha Apple, akkor iPhone, iMac, és MBP ami tetszik.
-
doc
nagyúr
válasz
Psychonaut #11 üzenetére
szerintem felreertetted
nem azt irtam, hogy nem lehet ezer gomb nelkul egereszni, de ha megnezed, annak idejen ket gomb volt a 'default' aztan jott a harom gomb, gorgo, most mar ha egy eger gorgoje nem dontheto oldalra, az szar, ez osszesen 7 gomb, ami ma mar alapnak szamit
nem egermozdulat-programozasrol beszelek, hanem olyasmirol, amit egerrel nem tudsz, pl en imadom, hogy ket ujjamat huzom rajta, es az gorgokent mukodik (fuggoleges es vizszintes is, egy nagy kepen ide-oda mozogni elkepesztoen kenyelmes), de vannak harom es negy ujjas gesztusok, plusz a ket ujjadat egymashoz kozelitve/tavolitva zoomolhatsz, forgathatod a kezedet, teljesen termeszetes az egesz, nem kell megtanulnod hogy mondjuk Shift+gorgo a zoom, ctrl+gorgo a forgatas, stbnem meggyozni akarlak (FPS-t en sem touchpaddel jatszom
), de amig nem probalod ki par napig, nem tudod elkepzelni hogy milyen jo
-
Ez egy touchpad?
-
<NewL>
addikt
válasz
Psychonaut #8 üzenetére
fanatikus ...lehet ...az
régebben a Wacoom táblákat nézegettem, hogy mekkora flash lenne egy ilyesmi cuccal netezni meg bohóckodni a gép előttigen csak azoknak elég borsos az áruk meg máshol tudnak sokkal többet, de biztos vagyok benne, hogy ekkora méretbü trackpadból már sokkal többet is kitudnak hozni a fanatikus programozók.
doc : esetleg valahol kivannak gyűjtve ezek a gesztusokkal működő parancsok?
csináltak amúgy ezekhez a cuccokhoz elemtöltőt is, 30 dodóért
azért kíváncsi leszek, hogy az új iMac-ekhez mit adnak majd, nem lenne rossz ha választani lehetne a Magic Mouse és Trackpad között
-
doc
nagyúr
válasz
Psychonaut #8 üzenetére
a ket gomb es a gorgo ugyanugy megvan ezen is, csak nem latszanak
pontosabban a funkcionalitasuk megvan, es meg rengeteg mas is, rengeteg mozdulatot be tudsz programozni, hogy mit csinaljon ra, amik nagyon sok gyorsgombot helyettesitenek
-
Psychonaut
veterán
nem láttam sehol, hogy forradalminak neveztem volna
Nem, nem, azt csak iróniából írtam.ezért is kívánt már mindenki egy ilyesmit régóta
Bocs, nem akarlak megbántani, de ez annyira fanatikus duma...
Nekem pl. eszembe nem jutna venni egy ilyet...
Ettől persze nem vitatom, hogy lehet jó is.doc: hát, nem tudom, nekem "nem kell ezer gomb meg gorgo", hogy használjam a gépet, elég 2 gomb + 1 görgő, de szerintem nagyon kényelmes tud lenni pl. böngészőben lapok léptetése gyorsgombbal. De ízlések és pofonok.
-
doc
nagyúr
válasz
Psychonaut #5 üzenetére
szinte pontosan ugy van ahogy mondod. a kulonbseg, hogy az Apple touchpadje nem egy kozonseges touchpad. en pl most, az iroasztal elott ulve is a touchpadet hasznalom, nincs eger dugva a gepre, pedig a korabbi notebookjaimat mindig egerrel hasznaltam
hihetetlen kenyelmes pl a ketujjas gorgetes meg a rengeteg hasznos funkcio. nem kell ezer gomb meg gorgo ahhoz hogy hasznald a gepeta jovo egyertelmuen ez az irany, 10-20 ev mulva mar jo esellyel sehol nem lesznek a most divatos gombokkal/gorgoggel zsufolt mechanikus szornyetegek (talan a jatekok az egyetlen, ahol van/lesz letjogosultsaga)
-
<NewL>
addikt
válasz
Psychonaut #5 üzenetére
öö az MacBook-okon eléggé jól meg vannak oldva gesztusokkal való vezérlés. ezért is kívánt már mindenki egy ilyesmit régóta, főleg amióta kijött a Magic Mouse ami hasonlóan működik, csak sok embernek kényelmetlen.
nem láttam sehol, hogy forradalminak neveztem volna vagy az Apple oldalán azt írták volna...
egyébként meg az, mert még nem láttam ilyet vagy ehhez hasonlót -
Psychonaut
veterán
Na most vagy hülye vagyok, vagy ez a "forradalmi újítás" a desktop PC-hez kínál olyan megoldást, amit a notebookokhoz találtak ki anno helytakarékossági/praktikussági szempontból. Mindezt több, mint 15.000 forintért...
-
<NewL>
addikt
a bt keyboard elég "magas", ez sem lehet 2 centis
áhh most nézem lemaradtam az Appleblogtól, pedig még a Cupertinói időt is néztem iPhone-on, hogy mikor kelhetnek ezek
doc : venni kell egy állványt, vagy egy külső monitorra ha kötöd és akkor bt keyboard + magic trackpad páros
-
doc
nagyúr
ha nem lenne MBP-m, megvadulnek egy ilyenert
bar lehet, akkor nem is tudnam mennyire jo -
sagesz93
addikt
ja, nemrossz.
-
<NewL>
addikt
musthave
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest