- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Úgy látom kicsit más a felfogásunk arról, hogy egy ekkora noti mire való. Szerintem ezek lényege, hogy minél tovább bírják akkuról és minél hordozhatóbb legyenek, úgy, hogy még lehessen rajtuk olyan egyszerűbb feladatokat elvégezni, amit az ember asztalin végezne. Erre a CULV/ULV-s gépek kiválóak, akkuról sokáig bírják és nem teljesen vérszegények, nem értem, miért tartod gyengének. Ja persze kérem nem játékra valóak, hanem inkább munkára -- ill. mostanában már nem csak az üzleti réteg kiváltsága a szubnoti, tehát pl. tanuláshoz, netezéshez, és esetleg multimédia a profil. Mobil AMD akkus üzemidőben sajnos pont gyenge, így kiesik; és a SU-szériánál mire kéne még nagyobb teljesítmény?
-
Isti81
csendes tag
Hat nem tudom nekem Asus UL30-am van, abban is SU7300 van 4GB rammal meg GMA4500MHD videoval, de a proci is abszolut eleg arra amire ezek a gepek ki vannak talalva...sot. Netbooknal, meg 12"-os notebooknal felesleges azt nezni milyen jatekok fognak menni rajta. Nekem arra speciel ott playstation, de persze embere valogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Medence topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magisk
- További aktív témák...
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged