- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
this is life #50 üzenetére
Az ilyen share it, meg hasonló hókuszpókuszok kismókusoknak valók. Az ilyenek mögött is szabványos szerver megoldások vannak. De, akkor minek a körítés? Nagymókusok közvetlenül a szabványos szervert használják. Pl. a Servers Ultimate cirka 80 -féle szervert ismer. Képes egy hotspot belső IP -jén is szervert futtatni, így lehet adatátvitelt (vagy, akár videóstreamelést) is csinálni közvetlenül (értsd: router nélkül) két eszköz között.
Az más kérdés, hogy ti feltételezitek, hogy BB0401 -nél csak a PC nincs wifin. Én úgy értettem a problémáját, hogy egyáltalán nincs wifije. Akkor pedig csak az USB játszik.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
this is life #50 üzenetére
Meg volt. Aztán telefonra annyi reklámot hozott, (oránként videokat emailben) h kénytelen voltam megszabadulni tőle.
-
BB0401
aktív tag
válasz
this is life #52 üzenetére
Konkrétan a honlapon lehet venni type c to HDMI kábelt !
-
BB0401
aktív tag
válasz
this is life #48 üzenetére
Milyen Xiaomin ?
-
Somatom
veterán
válasz
this is life #46 üzenetére
Ugyanúgy kernel támogatás kell hozzá (meg, persze adapter), de nem MHL. Úgy tudom, hogy az MHL -nek az 1080 -as kijelző felbontás volt a korlátja, ezért dobta a Samsung. USB-C -n már van lehetőség magasabb felbontás átvitelére is. Azt tudom, hogy az újabb Samsungok (talán S8 -tól) és a Huaweiek támogatják. A többi típusról nincs infóm, utána kell nézni. Samsung -hoz pl. ilyen multiport adapter kell.
-
Stabi83
senior tag
válasz
this is life #8 üzenetére
Én is így tekintek rá azért is keresem hogy hol mennyi. A kamera annyira nem izgat amire nekem kell arra már szinte minden telefon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest