- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Aki USB -n másolgat, az nyilván arra van rákészülve. Gondolj belle, hogy mennyivel egyszerűsödik a procedúra, ha a másoláshoz szükséges kábel már eleve be van dugva a gépbe és csak a telóra kell rádugni!
Az már más kérdés, hogy a teló miért nem automatikusan éleszti Wol -lal a PC -t, majd automatikusan csinálja a másolást és egyáltalán miért PC -n vannak az adatok NAS helyett? -
Somatom
veterán
válasz
this is life #50 üzenetére
Az ilyen share it, meg hasonló hókuszpókuszok kismókusoknak valók. Az ilyenek mögött is szabványos szerver megoldások vannak. De, akkor minek a körítés? Nagymókusok közvetlenül a szabványos szervert használják. Pl. a Servers Ultimate cirka 80 -féle szervert ismer. Képes egy hotspot belső IP -jén is szervert futtatni, így lehet adatátvitelt (vagy, akár videóstreamelést) is csinálni közvetlenül (értsd: router nélkül) két eszköz között.
Az más kérdés, hogy ti feltételezitek, hogy BB0401 -nél csak a PC nincs wifin. Én úgy értettem a problémáját, hogy egyáltalán nincs wifije. Akkor pedig csak az USB játszik.
-
Somatom
veterán
válasz
this is life #46 üzenetére
Ugyanúgy kernel támogatás kell hozzá (meg, persze adapter), de nem MHL. Úgy tudom, hogy az MHL -nek az 1080 -as kijelző felbontás volt a korlátja, ezért dobta a Samsung. USB-C -n már van lehetőség magasabb felbontás átvitelére is. Azt tudom, hogy az újabb Samsungok (talán S8 -tól) és a Huaweiek támogatják. A többi típusról nincs infóm, utána kell nézni. Samsung -hoz pl. ilyen multiport adapter kell.
-
Somatom
veterán
Nem volt még USB 3.1 -et tudó telóm. Nemrég szervízbe adtam a telómat, ideiglenesnek vettem egy másikat, aminek nem volt jó a régi teló mikroSD -je, formázni akarta. A régi teló szerencsére még működött, úgyhogy kimentettem vele OTG -n a mikroSD -n tárolt, cirka 100GB -ot. Aztán az új telóban kártya formáz, adatok visszamásol. Mindkettő USB 2 -es. Eltartott pár órát a két mutatvány.
-
Somatom
veterán
Az S10e is támogatja USB-C -n a HDMI -t (meg a Lan -t is). De, akad még néhány különbség. Videófelvétel fps, jack, mikroSD, USB 3.1, IP68, DeX, Linux, stb. OK, hogy játéknál ezek nem annyira lényegesek, de egyébként hasznos ficsőrök. Számomra hasznosabbak, mint amiben a Black Shark 2 domborít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest