- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Nem akarok meggyőzni senkit, mindenki úgy másol ahogy Neki kényelmes. Én ~150 megás mp3-akat mozgatok leginkább, de van, hogy családi események fotóit is. Nekem sokkal egyszerűbb a telefonon rábökni egy appra, majd gépen elindítani egy programot, majd ott szintén rábökni az előre elmentett kacsolatra és drag&drop áthúzni a cuccost. Ezzel szembe kábelnél töltőfejből kábel ki, villanylámpa, asztal alá bemászni, gépet kifordítani, hogy hozzá férjek az USB-hez, egy USB eszközt kihúzni, helyére a telefont bedugni, majd telefonon engedélyezni az MTP-t. Aztán innen ugyan az, drag&droppal másolok. Ha végeztem, villanylámpa gép mögé bebújni, USB kihúz, amit kihúztam, hogy legyen szabad portom, azt visszadug, gépet vissza fordít, telefon kábelét töltőfejbe visszadug. Amíg kábeleket dugdosok és asztal alatt kúszok-mászok, átmásolok egy heti Balázsék reggeli showt, amit hallgatni szoktam meló közben. De mondom, mindenki úgy másol ahogy Neki kényelmes. Nekem ez sokkal kényelmesebb mint a kábel dugdosás.
-
Nem szóltam semmit sem, így kerek és korrekt a történet és a készülék is .Ezt benéztem mert nem jártam utána .
pusszycat
Anno a shareit-ből egy ős kövületet használtam kb 2-2.5 évvel ezelőtti verziót (tavaly) mert számomra az volt stabil és gyors ,mellette az adaway. Ha miui-t használsz akkor mi drop és böngésző is megér egy próbát -
A pocophone f1 xda forumot futottam át ,azon a telefonon nem működik a type c to hdmi , lehet én vagyok pesszimista , de jó eséllyel más Xiaomin se biztos hogy működik ezen funkció . Shark-nál talán bizakodásra adhat okot a gémer titulus , ha már úgy reklámozzák hogy játékra való ,akkor elvárható a tv-re kötés lehetősége
-
pcnet
addikt
Az én gépem is kábellel csatlakozik a routerhez és wifin mozgatom az adatokat pc és telefon közt. Gépre kell egy FTP kliens, mondjuk FileZilla, de jó Total Commander is. Telefonra pedig kell egy wifi ftp app. Playen annyi van mint égen a csillag. Telefonon az app ad egy IP címet, ahhoz csatlakozol a gépen. Ennyi! Egyszerű és nagyszerű. Évek óta így használom.
-
Somatom
veterán
Nem volt még USB 3.1 -et tudó telóm. Nemrég szervízbe adtam a telómat, ideiglenesnek vettem egy másikat, aminek nem volt jó a régi teló mikroSD -je, formázni akarta. A régi teló szerencsére még működött, úgyhogy kimentettem vele OTG -n a mikroSD -n tárolt, cirka 100GB -ot. Aztán az új telóban kártya formáz, adatok visszamásol. Mindkettő USB 2 -es. Eltartott pár órát a két mutatvány.
-
Stabi83
senior tag
A tárhely miatt gondolkodom csak a nagyobbikon. Az hogy 4 vagy 32GB ram van benne azt kb leszarom, a 8 bőven elég nekem. Viszont rengeteg adatot tárolok a telefonomon ( gyakorlatilag minden ami a melómhoz kell le van mentve telefonra is + képek és videók ) most kb 85GB amit tárolok a telómon szóval lehet hogy időtállóbb lenne a 256-os modell. A fényképező annyira nem érdekel mert arra amire nekem kell bőven elég. Az akku viszont fontos. Nézegettem az S10-et páromnak meg is rendeltük de ez a előlapi kameramegoldás nagyon irritál.
-
Somatom
veterán
Az S10e is támogatja USB-C -n a HDMI -t (meg a Lan -t is). De, akad még néhány különbség. Videófelvétel fps, jack, mikroSD, USB 3.1, IP68, DeX, Linux, stb. OK, hogy játéknál ezek nem annyira lényegesek, de egyébként hasznos ficsőrök. Számomra hasznosabbak, mint amiben a Black Shark 2 domborít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest