- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ad hoc használtam csak , net nélkül , mikor fájlokat kellett küldeni pc/telefonra , nagyon kellemes tempót produkált, őszintén bevallva úgy nem használtam anno , hogy valamelyik eszköz a netre csatlakozott volna közben. Lehet emiatt is maradtak ki számomra a kellemetlen élmények az alkalmazással kapcsolatban , illetve az old verzió is sokat dob a felhasználói élményen . Amugy OneDrive-ot használok és ott tárolom, onnét osztom meg vagy töltöm le ,all in one cloudként használva (mondjuk vannak sávszélesség gondok az ms tárhellyel, de annyi belefér).
-
-
-
BB0401
aktív tag
Na, ezeket el is felejtettem.
Most használok egy 32-es Samsung SD kártyát, de igazából felesleges számomra. Ok, frissítés telepítésènél külső forrásból jól jöhetne.
A jacket bánom, de éppen most vettem egy Fiio qbtr átalakítót, szóval tudnám használni fülessel.
A kamera annyira nem érdekel, azt mondjuk remélem, hogy hozzá a Nokia 7 plus szintjét.
Az IP68 nem érdekel, eddig sem ejtettem direkt (!) vízbe a telefonjaimat. Különben sem tartalmazza a Samsungos garancia.
A Dexet igazából nem tudnám kihasználni.Az Usb 3.1 mennyivel jobb a 2.0-nàl ? Nem szoktam nagy fájlokat másolni. Különben a telefon töltése gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest