Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz matyikusz133 #49 üzenetére
Befőttesgumi is megteszi,nem rongálunk.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
s4tch
veterán
A nemzetközi (G) firmware frissítése elég gatya - bár pl. mostanában hoztak ki egy friss szoftvert a néhány éves M3s-re, majd miután elrontották, pár héten belül jött hozzá a javítás. A kínai romok pedig elég jók. Én most a 3 éve bemutatott Pro 6-ot kínai rommal használom, úgy, hogy a magyar nyelvet morelocale2-vel erőszakoltam rá, a gyári bloatware nagy részét lehetett törölni, amit meg nem lehetett egyszerűen lekapni, azt adb-n keresztül vakartam le róla. Persze sokan nem szeretnének mókolni, azoknak marad a nemzetközi szoftver, és a max. 1 android főverzió ugrás.
-
Tewe013
őstag
válasz Wallenberg #43 üzenetére
-
cinemazealot
addikt
válasz Wallenberg #44 üzenetére
Mondjuk ez az irány elég izgalmas:
-
Wallenberg
senior tag
válasz Wallenberg #43 üzenetére
A jövő telefonján vízálló, saválló, levegőálló, kopásálló, felhasználóálló lesz?
Az idei év a kameralukas és összehajtható telefonok éve, míg a tavalyi év a notch-os telefonok éve volt.
Már van dupla, azaz hátoldali érintőképernyős, kicsúsztatható érintőképernyős telefon is.
Mindezek egyelőre drága megoldások lesznek és lehet, hogy amilyen gyorsan megjelentek, olyan gyorsan el is tűnnek. Nem biztos, hogy tömegtermékek lesznek.
Hová haladunk?
[ Szerkesztve ]
-
Wallenberg
senior tag
Van már olyan telefon, ami nem micro SD-vel bővíthető (Huawei Mate 20 Pro - NM Card).
Lesz már e-sim.
Arra kíváncsi leszek, mikor lesz e-telefon és azt minek fogják nevezni (e-phone vagy no-phone)?
Hová haladunk? A jövő telefonján nem lesz semmilyen csatlakozó, kijelző, kamera és láthatatlan lesz?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Emericus Max #15 üzenetére
Szakadó esőben meg mennyire életszerű a telefonálás?
Segélyhívás - olyan környezetben, ahol nincs lehetőséged száraz helyre bújni?
Nekem sose volt még vízálló telefonom, de nem is volt semmi bajom ebből
Ám ez nem zárja ki a hasznosságát, sokunk számára jól jön, hasznos képesség. Mások is élnek a bolygón, nem csak te.
-
citkar
addikt
Tetszik az irány, azt sajnálom, hogy még csak a Telekomnál lehet eSIM-et igényelni hazánkban, pedig nekem nem hiányzik a kézzel fogható SIM kártya.
Mondjuk a wireless töltőt cipelni kell, mert még kevés helyen van, kölcsön kérni nehéz lesz[ Szerkesztve ]
-
pietrrr
aktív tag
Nyomásérzékelős a kijelző?
Mert ha nem, akkor nemigen fotózol víz alatt... -
tuki2200
senior tag
Ez szemből ugyan úgy nez ki mint egy Galaxy Note... nem ertem miert ajudolzik mindenki, mi a nagy truváj, hogy nincs hangszoro meg USB? Fantasztikus... eddig az osdi Jack csatlakozo miatt is forradalom volt, hirtelen meg semmi nem kell? Ha mar kinai, sokkal szebb es minden tekintetben hasznalhatobbnak tunik egy Mi Mix 3..
[ Szerkesztve ]
-
kazsmerlaca
senior tag
Van ilyen már más gyártótól is: Meizu Zero
Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
-
szucsy89
tag
válasz matyikusz133 #29 üzenetére
veszel egy mate 20 prot is, összefogod a kettőt és úgy nyomkodod a buszon
-
Smiro
senior tag
válasz matyikusz133 #29 üzenetére
Akkor addig felveszed és használod... Egyébként minden telefon tölthető ma már vezeték nélkül. Filléres megoldás Kínából.[link]
-
judas13
addikt
-
matyikusz133
tag
Mivan ha töltés közben is szeretném használni a telefont vagy esetleg tömegközlekedésen? Remélem ez nem válik szokássá
-
Ricardo
titán
"Vége az add kölcsön a töltőd időknek."
Sok embernek van már most is vezeték nélküli töltője, ha elterjed akkor meg általános lesz. Akárhogy is nézzük a vezetéknélküliségé a jövő. Egyébként ez az "add kölcsön a töltődet" most sem feltétlenül egszerű. usb C, Mikro usb, lightning csatlakozók is vannak.
"Most komolyan, a vízállóság ennyire fontos kritérium a mindennapokban?"
Ahogy írták is, a vízállóság nem csak így oldható meg.
"ugye lassabban is tölt."
Ez töltő kérdése. ahogy a kábeles megoldások esetében is vannak alap töltők, és gyorstöltők, ugy a vezeték nélküli megoldások között is vannak gyorstöltők. A jövőben ez csak fejlődni fog, főleg hogy úgy néz ki rohamosan terjedni fognak az ilyen gomb, és csatlakozó mentes készülékek.
-
Stabi83
senior tag
-
Stabi83
senior tag
A 18W-os QI töltő neked miért is lassú? A piezzós hangszóró meg közel semnolyan gáz mint hiszed ( saját tapasztalat a Nex S-en ). Végre új dolgok rázzák fel a piacot. Vagy ha nem almás logó van rajta akkor már minden innovatív és formabontó termék nettó baromság? Van akinek tetszik az megveszi akinek meg nem az mást keres, de azt látni kell hogy fordult a világ és a valódi innováció nem nyugatról hanem keletről jön.
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
ShadowX
őstag
Azzal a megoldással még nincs is bajom (de van, de azt hagyjuk, mert a valamilyen fokú vízállóságnak ára van). De ha jól sejtem akkor itt a kijelzőt kell leszedni, bármi is hibásodjon meg. Az pedig érzékenyebb, mint a fém hátlap. Láttam jó pár videót a neten, ahol a kijelzőt is le kell venni mondjuk egy akkucseréhez (amoled panelt) és leszedéskor elég volt egy picit nagyobb erővel feszíteni, megrepedt az üveg. Üveget külön cseréltetni egy rémálom a komplett kijelzőhöz képest. Szóval kell raktárra kijelző rendesen.
-
Dr. X
aktív tag
Ha nincs hangszóró, hogyan csörög a telefon?
-
ShadowX
őstag
Akkor a jövőben megjelenő (hasonló mintára készülő) telefonokat még lehetetlenebb lesz szervízelni? Használd + dobd ki elv lesz?
-
törölt tag
Elég egyszer vízbe ejteni, aztán azon rágódni, hogy de jó lett volna, ha vízálló. Túl sok köze nincs ennek a vízállósághoz, inkább farokméregetés, hogy ilyet is tudnak.
[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
nagyúr
válasz cinemazealot #7 üzenetére
Es mi van ha billeg 1 masopercig?
Mellesleg en ezeknel azt vettem eszre, hogy egyszerubb is oket felkapni az asztalrol.
-
Alg
veterán
6"
Telefon méretű telefont tényleg nem gyárt már senki?
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Emericus Max
tag
Nekem nem tetszik ez az irány. Minden vezetékmentes?
Vége az add kölcsön a töltőd időknek. A QI töltő pedig több helyet foglal a poggyászban és ugye lassabban is tölt. Most komolyan, a vízállóság ennyire fontos kritérium a mindennapokban?
Nekem sose volt még vízálló telefonom, de nem is volt semmi bajom ebből, mert nem úszom telefonnal, a sloziba se ejtettem bele soha és mosogatni se mosogatok a telefonnal a kezemben. Szakadó esőben meg mennyire életszerű a telefonálás?
A piezo elektromos hangszóró meg sztem a mindennapokban nettó használhatatlan lesz. Ha jól emlékszem voltak erre már próbálkozások, de nem sikerültek jól.
Mint tech demo szép, de mindennapokban, inkább nem kéne. -
Ricardo
titán
első körben kezdhetnék azzal, hogy támogatják a kiadott készülékeket. Sok helyen olvasom , hogy a frissítés és a support nem az erősségük. Tetszenek a termékeik, de ezek miatt még nem vettem tőlük telefont. ez a Zero is jól hangzik. Remélem a jövőben felnőnek szoftver támogatás terén is a konkurenciához.
-
zeon.hu
nagyúr
Tetszik!
Mondjuk eddig is tudtam hívást indítani és fogadni sim nélkül#?*@&!
-
őstag
Aki azt hitte 2019 a kameralyukról fog szólni az tévedett. Idén bekövetkezett a fordulat. Akik eddig másoltak, már aok diktálják a trendet. Uraim, itt az idei trend: NOdrót
-
veterán
Szerintem ennek azért még bőven lesznek gyerekbetegségei, bár ne legyen igazam.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
"A hardveres kezelőgombokat a házba épített érintésérzékeny felületek helyettesítik, kicsit mint a HTC U12+ esetében, csak itt még gombra emlékeztető akármi sincs." - Nah, kíváncsi vagyok, itt is menni fog-e a sírás a gombok hiánya miatt, mint a HTC-nél.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
Mindig is minden(less) telefonra vágytam.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
cinemazealot
addikt
Szerelmes lettem...
...volna, ha az qrv@ hátsó kamera tömb nem állna ki a hátlap síkjából. Miért csak előperforált asztali tartón lehet az ilyet billegés mentesen letenni??? De most komolyan, ha már képesek voltak összehozni egy olyan konstrukciót, amin semmilyen ki- vagy betüremkedés, nyílás és egyéb bizbasz nincs, akkor miért kell még azt a kör alakú villanót is besüllyeszteni? Hadd gyűjtse a zsebpiszkot?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tetszik.
-
SidCorky
őstag
Egy ilyet kérnék az Appletől is.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
nagyúr
Ha nincs sim, akkor ez is a TCL/PALM mobilmegoldást követi.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Obyboy
addikt
Keményen dolgozik rajta a Meizu hogy feljusson a nagyok közé.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest