2019. február 24., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Nemhogy kameralyuk, de semmiféle lyuk nincs a Meizu Zero felületén

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Meizu

A Meizu meglepetésszerűen bemutatta a Zerót, ami a várható Vivohoz hasonlóan, teljesen homogén burkolattal rendelkezik.

Hirdetés

A holnap bemutatásra kerülő Vivo Apex 2019-ről elég sok szó esett mostanában az újszerű formaterv miatt. A készüléken semmiféle csatlakozó, nyílás, kezelőgomb vagy kiálló felület nem lesz. Na, pontosan ilyen készüléket mutatott be ma rajtaütésszerűen a Meizu. A kerámia készülékház tökéletesen homogén felületű, minden hagyományos portot, hardvert és kezelőszervet vezetékmentes megoldással helyettesítettek. így viszont az IP68-as védelem is garantált.


[+]

A specifikáció lényegi része még ismeretlen, tippre Qualcomm 845, de a RAM mérete totál rejtély. Az 5,99 hüvelykes, ujjlenyomat-olvasót is integráló AMOLED panel fölött jutott hely egy 20 megapixeles szelfikamerának, beszédhangszóró viszont, meg egyébként hangszóró sincs a készüléken, a Meizu piezoelektromos megoldást választott. A hátlapon kettős kamerarendszer és a jellegzetes kör alakú többszörös LED segédfény látható.


[+]

SIM-tálca szintén nincs, a Meizu Zero kizárólag e-SIM-mel működik, az adatátvitelt WiFi-n, mobilhálózaton vagy 5.0-s szabványú Bluetoothon bonyolíthatjuk. Már csak ezért is gyanús a felső kategóriás lapkakészlet. A Meizu által fejlesztett 18 wattos vezetékmentes gyorstöltés jelenleg a leggyorsabb megoldás a műfajban. A hardveres kezelőgombokat a házba épített érintésérzékeny felületek helyettesítik, kicsit mint a HTC U12+ esetében, csak itt még gombra emlékeztető akármi sincs. Az ár és az elérhetőség egyelőre ismeretlen.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.