- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz
E.Kaufmann #75 üzenetére
Ezt erős túlzásnak érzem, bár nekem főleg a régebbi generációs processzorokkal van tapasztalatom (Intel 4th Gen és alatta), a specifikációkat alaposan dokumentálják, így aki logikusan áll a tuninghoz meg tudja csinálni magának is.
Ha meg nem, ma már a legtöbb alaplapgyártónak van profilja az egyes CPU-kra, hasonlóan a ramok XMP profiljaihoz. -
mad823
őstag
válasz
E.Kaufmann #55 üzenetére
Fene tudja. Azért szerintem a gyári hűtővel sem kéne így melegednie. Én be sem kapcsoltam azt, mert nem fér be a házba, így került rá egy nh-l9a. Halknak halk, 85 fok fölé nem megy, alapjáraton 30-32 fok.
Nekem a benchmarkokkal van csak (bár leginkább elméleti) bajom: 10-15%-kal alatta vagyok az átlagnak, de nem tudom az okát. -
mad823
őstag
válasz
E.Kaufmann #48 üzenetére
Merthogy mit látsz? Nálam ue. a lap, csak 2400G-vel, mondjuk elvileg jobb (Noctua) hűtővel. Ettől függetlenül alatta vagyok a cpu-money számoknak (R20 tekintetében), noha a hwinfo szerint nem throttlingol a CPU.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest