- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
Galaxy s, galaxy s3, Xperia z3, most meg galaxy s7 edge. Ezeket mind használtam már télen, SOHA egyik sem produkált még ilyet. Jó mondjuk a galaxy s(1) produkált elég sok más dolgot dehát az már mikor volt..
De a lényeg, hogy ez szerintem nagyon durva hiba. Nyilván nem egy kigyulladás. De télen kint vagy a hidegben negyed órát akkor konkrétan használhatatlan lesz a telefonod? Azért na.. Volt pár éve az a nagy hóvihar amikor behavazódtak az emberek meg jött az sms hogy "üljön át másik autóba". Na egy ilyen helyzetben akinek iphone-ja van az nagyon megszívja, ott fog megfagyni..
Most biztos azt hiszitek, hogy iphone hater vagyok, ami nem igy van. Nem szeretem a márkát, magamnak sose vennék. Ettől függetlenül nem utálom, nagyon jó telefon, csak nem nekem. De azt gyűlölöm hogy istenítve van és a legtöbb ember nem hajlandó tudomást venni a hibáiról..
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
Parallaxis #7 üzenetére
Persze, elméletben nyilván így működik. Na de mivan ha ez a hővédelmi rendszer nem működött megfelelően? Nyilván a note-ban is volt ilyen.. Mégis kigyulladt.
Érdekes amikor az iphone gyullad ki az "user error" meg kamu, meg mittudomén micsoda.. Samsungot mindenki szidja, az applet szarságai meg a szőnyeg alá vannak söpörve.Kicsit más téma: nálunk a munkahelyemen kb 20 embernek van céges iphone-ja, egy évesek a telefonok és már négyen tapasztaljuk azt, hogy ha kb 10 percet kint vagyunk a hidegben akkor kikapcsol/hirtelen leugrik 1%-ra a töltöttségi szint. Ezt csinálja 6-os meg 6S is... Ezt csak azért említettem meg, hogy közel sem tökéletesek az iphone-ok ilyen téren. És ezek után midnen további nélkül elhiszem, hogy kigyulladni is képesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest