- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom ez a kampány fut-e itthon, de ez a csajozóversenyes BlackBerry-sztoris plakát ami Pesten előfordul igen béna és erőltetett szerintem.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Brutális eb
addikt
Volt egy nagy időszakuk azt hitték mindig övék lesz a a "világ"
Mamuttá válltak,belassúltak,későn ébredtek és most hirtelen akarnak valami mindenvivőt kitalálni.
Too late...Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
knyitogato
őstag
Én nagyon szívesen vennék egy BB9900-t, de amíg 180-200k az ára normális, tehát nem boltigarival, addig ne gondolják, hogy fogyni fog.
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
elég szimpatikusak a készülékeik, de sajnos nem az én pénztárcámra szabták..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Angel1981
veterán
Félek, lassú halál vár rájuk, pedig kár értük!
-
Bailey
senior tag
Talán ha az árakat levinnék az segítene. És kicsit rá kellene feküdniük a multimédiára is, mert sok üzletember ezt is igényli, de két telefont nem cipel inkább vesz valami mást. De már eddig is sok fiatal vett BB-t a messenger miatt ( az Egyesült Királyságban népszerűbb a BB a tinik között mint az Iphone), de mára már van több más alternatíva erre, ami ráadásul több platformon működik.
[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Brutális eb #2 üzenetére
Anno volt egy ötletük, a qwerty billentyűzetes telefon és a vállalati kommunikációs szolgáltatás, de az új státusz-szimbólum már jópár éve az érintős telefon az üzleti szegmensben is...legalábbis erre tippelek. A sikerüket anno az üzleti szférában elindított divathullám adta, és az apple által indított másik divathullám vette el.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
pit stop
addikt
-
Benőke
őstag
Nem hiszem hogy az üzleti szegmensben számítana a divat... Ha valaki levelezni akar és levelezett érintőkijelzős telefonon majd BB -n is. Az nem fog érintősre vágyni. Más platformon pedig normális qwery bill -es telefon egyszerűen nincs. tapizva gépelni, miközben alig látszik amit írsz igazán nem kényelmes. Amellett hogy egy divatos csúcs Telefon Almát kivéve bazi nagy. Nem lehet kényelmesen hordani sehova. A középkategória pedig nem üzleti ha már divatról van szó.
Persze aki a divatot követi az valami "simogatós" telefont fog venni. Mindegy a funkcionalitás, és az egyéb hozadékok.
-
Benőke
őstag
Mihez képest drága? 60k ért nem vesz az ember mondjuk Galaxy S II -t vagy iPhone -t. Multimédiában elmarad a 9300 de amire való abban pedig nagyon jó.
Ha valaki pedig a divatot követi annak mindegy az egész mert "Simogatós" telefon lesz.
BB nél az pedig 9900/9930 vagy a Torch félék ill már a 9380 is. Hasonló árban vannak a drágább droidos/w7 -es telókkal.[ Szerkesztve ]
-
gybazsi
senior tag
Idén tényleg valami nagyon komolyat kell mutatniuk, vagy nagy baj lesz belőle szerintem. De lehet, hogy bármivel is jönnek elő, már túl késő lesz. Én a magam részéről szurkolok nekik, hogy sikerüljön talpra állniuk.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
nagyúr
Ez igen, ez jellemző az amikra.
Ha nincs valami igazán új, átütő dolog - akkor magyarázni kezdenek.
Ezt már ismerjük, tudjuk - és unjuk!
Lehetne lapozni marketingesek! /A túl sok tudás és ész - néha lustává és igen szűklátókörűvé is tesz./
Az egész céget merevnek tartom!
RIM - Nem menő!
Apple - menő
Nokia - menőzik
Samu - menő
LG - nem menő, erőlködik.
Sony - erőlködikSurface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Tigerclaw
nagyúr
Igen, de a legtöbb vezető beosztású ember akinek a cég megveszi ezeket a drága telefonokat, nem használja szinte semmi céges dologra, szóval magasról tesz arra, hogy melyik telefonon könnyebb megírni egy e-mailt. Valószinüleg a notebookja és a PC-je is komolyabb model, mégse ért az excelhez, se a wordhoz. Neki a telefon is egy státusz-szimbólum, ahogy a céges autója is az, ergo az számít neki, hogy mi épp a divat, mi a menő.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
kolosanyi
veterán
Nos nekem Necus S-em van, ami bizony eléggé érintőképernyős, mégse érzem magam divatmajomnak. Mások az igények egyszerűen, nem írok meg napi 50 emailt a telefonról, így elég a virtuális billentyűzet. (Mondjuk fórumozni szoktam a tekefonnal elég sokat, most is arról írok és teljesen jól használható.)
-
Benőke
őstag
válasz kolosanyi #15 üzenetére
Van Galaxy S a BB melett, de szöveget írni simogatós telefonon kifejezetten utálok. Macerás, nehézkes, alig látszik mit ír az ember fia, javítani pedig rémálom a szövegben, autóban, buszon, vonaton, villamoson, metrón eltalálni mikor rázkódik na az olyan mint a cél lövölde . Nem kell napi 50 mail ahhoz hogy legyen különbség 1 után már kedvem sincsen simogatni a Samut. Természetesen mások az igények, de a BB nek is van egy csoportja. (Az üzleti modell öreges, lehetne újítani rajta valóban.)
pl nem tudtam BB előtt mi az hogy hallani a másikat és én is hallom a másikat, villamoson, metrón, mentő mellett, Aluljáróban mászkálva nem szakad meg a hívás, sőt hidegben is működik. Na most a Galaxy S nek simán a hálózat tartása problémát okoz. Oké értem én a divatot, de miért nincs választék akkor? Vagy lapát vagy kicsi de egyikben sem jó a GPS, a telefon modul... nincs használható qwery csak a nagy lapát ami alig fér el és max 1-2 napig bírja akkuval még a kicsik is.Abszolúte rossz irányba halad az összes fejlesztés. Akku idő numero unó kellene hogy legyen. Ehhez képest tojnak rá már a BB nél is. Az a fontos hogy hány ghz -en zörög a cucc meg milyen 3d kivéve BB, mikor telefonálni meg alig lehet vele normálisan kivéve BB. 0 fok körül meg féltéglává változik kivéve BB. Hja és ha nem romolja szét az ember akkor már eleve használhatatlan kivéve BB.
Csak azért vettem BB -t hogy kipróbáljam, mert elegem volt a szemetekből amikkel hülyítik az embereket. Ilyen galaxy meg olyan nexus, meg ilyen 3d meg olyan Ghz csak épp használhatatlan az alapötletre. Most meg ott tartok hogy a Galaxy -n kikapcsoltam a mail frissítést. Pedig elvileg 1000 féle dologra lehet használni, igaz hogy egyikre sem jó igazán. Illetve az is feltűnő, hogy nem kell nyomkodnom annyit a telefont, annak ellenére hogy nagyobb forgalmat bonyolítok vele...
Addig komolyabb véleményt megfogalmazni a BB ről ameddig valaki nem használta elég necces...
-
kolosanyi
veterán
Szöveg javításához, meg úgy ámlbokk a gépeléshez ajánlott valami jó kis billentyűzet, amivel lehet pl a hangerőgombokkal vezérelni a kurzort. Így ráböksz, hogy nagyjából hova akarsz javítani, pontosan odalépegetsz a gombokkal és le van tudva. (Nekem a kedvencem a MultiLing Keyboard, nagyon részletesen testre lehet szabni, van magyar szótár, magyar kiosztás, ékezetes betűkkel, agyon lehet skinezni, szóval szerintem jóféle.
Viszont nálam nincs gond a hálózattal, nem dobálja, eddig november óta, mióta megvan, egyszer se volt sikertelen hívásom, megszakadás is talán egyszer ha volt a puszta közepén, amikor épp vonaton ültem. GPS-szel sincs bajom, bár én mindig netkapcsolattal navigálok, mert kell a Google Navigation mellé. Viszont így pöpec. (Nélküle azért nem olyan rózsás a helyzet.) A hidegben működést pedig nem tudom értelmezni, én -20 fokokban is simán használtam az enyémet, semmi baja nem volt. Széthaxolni meg akkor kell, ha az inkompetens gyártó (pl Samsung) nem képes normális gyári ROM-ot csinálni. Nexusnál nincs ilyen gond (a 2.3.6-tal, az ICS sz@r, de az még úgyis várat magára, már a hivatalos, javított verzió).
Szóval igazából nem értem, én használom olyan dolgokra, amiket írtál és nekem gond nélkül üzemel minden funkció. Nem játszok a mobilon, nem töltögetek fingós appokat, nem ökörségekre van. Ellenben egy nagyon jó médialejátszó, internet hozzáférési és kommunikációs eszköz. BB-t nem használtam, nem is fogok, mert nem tetszenek. Amennyit eddig tapasztaltam belőle, az az volt, hogy haverét elkértem kicsit nyomkodni, de nem vagyok elragadtatva, azok a funkciók, amik nekem fontosak, azok mind el vannak hanyagolva, persze nem használhatatlan, de kevésbé jó arra, mint a jelenlegi telefonom. Azt meg halkan ugyan, de megjegyzem, hogy amíg a szolgáltatók ilyen pofátlan módon lehúzzák az előfizetőket, ha BB-t akarnak, addig 100%, hogy a közelébe nem megyek a márkának, de erről nyilván nem ők tehetnek.
De egyébként szerintem nincs semmi gond, nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be.
-
Benőke
őstag
válasz kolosanyi #18 üzenetére
Az ilyen extra billentyűzet programokkal az a baj hogy mind a rendelkezésre álló igen szűkös képernyőt használják. Amellett hogy kutatni kell meg szórakozni míg az ember talál párat és kipróbálgatja. Szkinezés oké jó dolog, de időrabló az egész... Az egész témára nem tudom biztos van aki szeret ezzel elmolyolni de én egy percet is sajnálok rá nem hogy órákat.
Telefonmodul és telefonmodul között zongorázni lehet a különbséget. Azt hittem találkoztam már jókkal, de a BB megváltoztatta ez irányban a véleményemet. A GPS pontatlan. Nevezetesen a 20k körül kapható alap GPS fényévekkel pontosabb.
Hideg? Megjöttek a hidegek csak szenvedett a telefon. Se engem nem hallottak a másik oldalon se én nem hallottam semmit. Igaz én eleve hívást sem tudtam kezdeményezni.
Rom:A gyári rom már oda jutott hogy se hívni se hívást indítani nem volt hajlandó szobahőmérsékleten, aztán lecseréltem a kernellel egyetemben és egy kis lagfix amivel használhatóvá vált végre a lenézett 2.1 és 2.2 óta. Bár bizonyos funkcióiban a 2.1 és a 2.2 még mindig jobb. Nem én választottam a Samut, de ahogy nézem gyakorlatilag veheted bármelyiket romolnod kell, vagy szenvedsz...5 perc nyomkodás után nem is fogod megérteni, de ezzel nincs baj. Ez egy célszerszám alapvetően. Én megtértem a BB oltárán...
-
pit stop
addikt
A mondat második fele, vagyis a célzott réteg is fontos, főleg Magyarhonban szerintem Igaz hogy az a réteg veszi Iphone-okat, de ők nem is tudását nézik...
Multimédiát pedig nagyon nézi az a réteg akit ezzel a reklámmal céloznak - pont amiben BB le van maradva.Mondandód második felével pedig nem értek teljesen egyet, mert ugyanakkor sokan bírják (és pénztárcabarátabban még többen bírnák szerintem) bb kialakítású telókat, pl. nokia ilyen klónjával rengetegen futkosnak - akik páran megtehetik bb-vel.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Benőke
őstag
Konkrétan egy alap BB jelenleg ugyan annyi mint a nokia BB klón ha az E72 ről volt szó ha E6 akkor a Nokia drágább, C3 -at felejtsük el. Az hogy sokan használják a nokiat az inkább a márka nevének köszönhető mint sem a készüléknek.
A többi meg egyéni döntés kérdése ki mit használ... Ha kell valakinek hárdkór multimédia. Ott a nem BB telefon is zuzós árban lesz, nem lesz jelentős költség különbség.
-
nagyúr
A BB ott p..ta el, hogy a csoda titkosításukat más alkalmazásokkal kiváltotta.
A PGP bárkinek elérhető elegendő titkosítást készít adatcseréhez.
Ha pedig valakinek eleve ennél titkosabb élőbeszéd kell, külső egységet használ.
Ennél még nagyon-nagyon fontos emberkék pedig élből BB-t nem használnak.Igen, ott baltázta el, hogy a felhasználók "szórakozni is akarnak" a telefonjukkal.
Ebben pedig a BB nem jeleskedik.Rádió? W.T.F??
Filmlejátszás? W.T.F??Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
adrianv
tag
Óh, pedig engem azonnal meggyózött, amikor mély, érce hangon azt mondta: ,,Introducing Blackberry Bold. Be bold."
Sorry for party rocking!!!
-
Benőke
őstag
válasz Polarstar #23 üzenetére
Örülök neki hogy azért képben vagy mert videó lejátszás mondjuk 2-3 éve megy. Nem vagy naprakész. A rádió is megjelent már tavaj valamelyik frissítéstől. (valóban jöhetett volna hamarabb is)
Bár én egyiket sem használom...Mindenesetre olvasni jó lenne mielőtt beégeted saját magad ahogy most tetted... Koonkrétan olyanról montál véleményt amiről elképzelésed sincs.
-
nagyúr
Ennyire látszik, hogy nem kavarja fel az állóvizet nálam a BB.
Haveroknál volt ilyen. Azok még rendre nem tudták ezeket. /Megnéztem, jól néz ki, és ennyi./
Mondjuk tényleg gáz, hogy ilyen későn jelent meg a lehetőség.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
válasz Polarstar #27 üzenetére
Azért a részletekben van még bőven ördög. Benőke lelkesen letudja a videolejátszást annyival, hogy "van, te tudatlan", azért nem mindegy hogy ennyi pénzért más telefonok zokszó nélkül visznek sokféle HD anyagot feliratosan, HDMI-n át is, itt meg lehet tobzódni hogy sikerült berakni egy DivX kodeket a rendszerbe. Mert azért a fiatalos marketingtől nem lesz egy Bold ára is fiatalos...
“All nothings are not equal.”
-
nagyúr
Ez spec igaz!
Nekem sok idióta oktató anyagom van még flessben.. Hogy mi vitte rá a tanárokat, hogy ezt a s.zar formátumot válasszák, nemtudom.
Ellenben tudom, hogy az N8-om bármit megeszik!
Bármilyen kamerával készítették /mkv-t én nem használok, de úgy hallottam, van rá progi/ bármilyen mobillal, és még a sérültet is igyekszik lejátszani, sok esetben sikeresen.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux kezdőknek
- Kupon kunyeráló
- Napelem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs