Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Szöveg javításához, meg úgy ámlbokk a gépeléshez ajánlott valami jó kis billentyűzet, amivel lehet pl a hangerőgombokkal vezérelni a kurzort. Így ráböksz, hogy nagyjából hova akarsz javítani, pontosan odalépegetsz a gombokkal és le van tudva.
(Nekem a kedvencem a MultiLing Keyboard, nagyon részletesen testre lehet szabni, van magyar szótár, magyar kiosztás, ékezetes betűkkel, agyon lehet skinezni, szóval szerintem jóféle.Viszont nálam nincs gond a hálózattal, nem dobálja, eddig november óta, mióta megvan, egyszer se volt sikertelen hívásom, megszakadás is talán egyszer ha volt a puszta közepén, amikor épp vonaton ültem. GPS-szel sincs bajom, bár én mindig netkapcsolattal navigálok, mert kell a Google Navigation mellé. Viszont így pöpec.
(Nélküle azért nem olyan rózsás a helyzet.) A hidegben működést pedig nem tudom értelmezni, én -20 fokokban is simán használtam az enyémet, semmi baja nem volt. Széthaxolni meg akkor kell, ha az inkompetens gyártó (pl Samsung) nem képes normális gyári ROM-ot csinálni. Nexusnál nincs ilyen gond (a 2.3.6-tal, az ICS sz@r, de az még úgyis várat magára, már a hivatalos, javított verzió).Szóval igazából nem értem, én használom olyan dolgokra, amiket írtál és nekem gond nélkül üzemel minden funkció. Nem játszok a mobilon, nem töltögetek fingós appokat, nem ökörségekre van. Ellenben egy nagyon jó médialejátszó, internet hozzáférési és kommunikációs eszköz. BB-t nem használtam, nem is fogok, mert nem tetszenek. Amennyit eddig tapasztaltam belőle, az az volt, hogy haverét elkértem kicsit nyomkodni, de nem vagyok elragadtatva, azok a funkciók, amik nekem fontosak, azok mind el vannak hanyagolva, persze nem használhatatlan, de kevésbé jó arra, mint a jelenlegi telefonom. Azt meg halkan ugyan, de megjegyzem, hogy amíg a szolgáltatók ilyen pofátlan módon lehúzzák az előfizetőket, ha BB-t akarnak, addig 100%, hogy a közelébe nem megyek a márkának, de erről nyilván nem ők tehetnek.
De egyébként szerintem nincs semmi gond, nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- LEGO klub
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- Használt Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Szép állapotú Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Nekem a kedvencem a