- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
voyager4.4 #53 üzenetére
Majd kiderül. Ha igazak a pletykák, hogy akár core m processzort is raknak majd telefonba, akkor lehet teljes átjárhatóság lesz asztali és mobil OS között.
Meg nyilván microsoftnak rá kell vennie a fejlesztőket, hogy asztali és modern alkalmazásokat is csináljanak. -
margithid
veterán
válasz
voyager4.4 #51 üzenetére
Úgy értettem, hogy a két rendszer egyben lesz.
-
margithid
veterán
Azért az csak feltételezés, hogy androiddal megmaradtak volna, sok mindenen múlik egy cég nyereségessége, nem csak azon, hány telefont ad el.
Ott van sony és LG, nem tudták azt a sikerszériát befutni mint samsung. De említhetném blackberryt is, ahol még most is igencsak kevés telefont adnak el, de mivel húztak a nadrágszíjon, igy már nincsenek akkora bajban.
Szerintem amúgy ha elkezd terjedni wp10 és megy is a szekér, akkor microsoftnak első dolga lesz eladni a telefongyártás üzletágát. Nem véletlenül tárgyal Nadella kínai gyártókkal, mint például xiaomi.
Szabadalmakat megtartják, gyártást nem, hasonlóan mint google tette a motorolával. -
margithid
veterán
válasz
#16820480 #17 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem jönne win10 arm-ra, csak ugye jobban össze lesz mosva asztali és mobil oprendszer és ezáltal ha a telefont kiköti az ember perifériákra, monitorra, egérre, billentyűzetre, akkor asztali alkalmazások is futhatnak, kvázi asztali gépként funkcionál. Jővő ilyenkor 2 GB ram már átlag lesz, azzal pedig vígan elvan win8. A mobil/tablet oprendszer meg tuti nem fog igényelni 32 Gb-ot, de talán még 16-ot sem.
Amúgy meg a 20 dodo szeritnem olcsó. -
margithid
veterán
-
margithid
veterán
Teljesen jó döntés!
Én a helyükben a telefon fronton is elgondolkodnék rajta, hogy van-e értelme win10 alatt az ARM-nak, főleg, hogy még 1 év múlva jelenik meg, addigra intel kiadhat olyan processzort ami kellően erős kis fogyasztás mellett.
Ráadásul Lehetne olyan megoldás is, hogy perifériákra kikötve asztali OS-t használhatna a felhasználó.
ARM processzorral nem tudom ez mennyire lenne megvalósítható. (sejtésem szerint semennyire)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest