- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
wortz
tag
válasz
margithid
üzenetére
Igen, én is hallottam, a 3 Watt TDP-s Core M-ről van szó. A "baj" csak az, hogy az viszont nem épp egy 30 USD-s SOC lesz. Szvsz, ha 100-150 USD-ben meg fog állni az ára, akkor az már "jó".
Erre építeni egy telefont, iszonyat költséges lenne. Kb csak prémium kategóriában focizhatna. Persze nem kizárt, hogy az MS-nek a jövőben inkább ez lesz a célja, a tömegpiacok helyett (hiszen néha belebegtetik ezt az elképzelést), de azért én ezt nem hiszem.
Arról nem is beszélve, hogy szvsz tök felesleges a Core M-et telóba betenni. Az én tabletemben egy Atom Z3740-es SOC van (2W SDP, a tényleges TDP ismeretlen, de szerintem 3 W-nál nem több, a melegedés alapján), és játékon kívül mindenre tökéletesen elég. Okén nem szerkesztek rajta videót sem, és nem is renderelek, de Office, +vállalati progik tök jól elmennek rajta, 10-15 böngésző ablak nem probléma neki, még 2 GB RAM mellett sem. Még photoshop-olni is lehet, ha rákötöd egy nagy kijelzőre. Egér/billcsi BT-al csatlakozik, onnantól kezdve kb egy laptop. És természetesen minden mást is tud, amire egy andoidos tabletet lehet használni. Mondjuk az appkánálat az mind a számokat, mind a minőséget tekintve nulla, de szerintem az egységesített Store ezt is meg fogja dobni. És megy rajta a Halo1
.
Meg a NFS: Most Wanted. Meg egy csomó GOG.Ennél több minek egy telóba?? Ha azt nézzük, hogy ez egy 32 USD-s SOC, akkor nem drágább, mint egy 35 USD-s Snapdragon 800. Tehát csúcs telókban semmivel sem lenne drágább egy ilyen, mint egy ARM chip. Inkább az olcsóbb eszközökkel lenne gond, mert ennél olcsóbb Atom már nem nagyon van, viszont egy S400as ARM meg 10-15USD.
(#36) AS
Akkor a részesedésük is marad kb. ugyan ott, ahol van. Egy ennyire zárt OS-el, ennyire korlátozott képességekkel, ennyire ronda és testre szabhatatlan GUI-val, ennyire gyenge App-kánálattal esélyük sincs, hogy értelmezhető szereplővé váljanak.
Ha komolyan gondolják ezt a telefon piaci szereplést, akkor valamit (igazából kb. mindent) komolyan meg kell változtatniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.