- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Se Mi Mix 4 sem Mi Max mi van itt kérem szépen ? Nem tetszik ez az irány .
-
jonnyjoker01
veterán
Hát ez szomorú
Nyáron sikerült berepesztenem a kijelzőt, de ahelyett, hogy megjavítottam volna, a Mix 4-re vártam, hogy tudjak cserélni. Kár, hogy nem jön, így most egy jódarabig marad a kijelzőm repedten
-
Kamikaze75
tag
Mivel a Mi9-be mindent bele pakolnak technikailag nem is de design formában lenne értelme folytatni a Mix vonalat
- exlusive,anyagok,pld a kerámia hátlap
- 7"-es mérethez közelítő kijelző
- egyedibb formavilág
- limitált szériák,egyedi színek
Mint a huaweinek a porsche design a mate sorozatnál csak ugye jóval olcsóbban -
rajd
tag
Nekem szempont. Az előző telómnál hozzászoktam a vezeték nélküli töltés adta szabadsághoz, és a meglévő töltőket sem kukáznám szívesen. A mostani Mi 9T-m után meg már nem szeretnék notch-os telót nyomogatni 3200mAh-s akkuval. Persze minden csak kompromisszum kérdése, de nem hiszem hogy így 2019 vége felé az említett dolgok akkora megerőltetés lenne a gyártók részéről. Na meg azért őszintén, mindegyik alkalmazott megoldás vidáman fut sok készüléken, úgyhogy van piaca bőven...
-
prolad
addikt
Tehát K20/mi9t+ vezetéknélküli töltés?
Nekem amúgy úgy tűnik, hogy az emberek nagy részét nem zavarja a notch főleg a kameracseppes verzió,az egy dolog, hogy itt a fórumon mi van. Vezetéknélküli töltés vagy ismeretlen vagy nem szempont, akksi kapacitásnál meg az érték mindegy, 1 nap legyen, akkor mindenki boldog. Persze biztos lenne egy ilyen készüléknek piaca, de ha tényleg megérné kihozni még egy variánst akkor a Xiaomi már megcsinálta volna.
-
rajd
tag
Én elmondom. Egy notch mentes, vezeték nélküli töltéssel bíró legalább 4000mAh akksis, amoled kijelzővel szeretnék, megfizethető áron. Ilyet most nem igen találni a piacon más gyártótól sem (legalább is fogható, EU-ban kapható kivitelt). Ez annyira kézenfekvő lenne a Xiaominak, hogy el sem tudtam képzelni hogy ne így legyen, és én is az itt hozzászólókhoz hasonlóan erre a típusra vártam, amiből tudjuk mi lett...
A108mp kamera meg már csak hab lenne a tortán
Áhh...
-
prolad
addikt
Persze, legyen megfizethető MIX, de mit tegyenek bele? Az első MIXnek még egyértelműen volt létjogosultsága, a 2 és a 2s már inkább volt egy középszerű valami, a 3 érdekes lett, de így egy évvel később úgy tűnik zsákutca az a megoldás is. Közben kijött a k20 vonal, kis káva, pop up kamera, erős hardver, kb a MIX 4 is valami ilyesmi (plusz kerámia) lenne, csak drágábban.Úgy meg sok értelme nincs.
Ha az eredeti MIX méretében (ami kvázi egy MAX minimál kávával) hoznák ki olyan 7, 7.2-es kijelzővel, akkor oké, de azt meg a Xiaomi nem akarja.
Egyedül a kamerát sajnálom, kíváncsi lettem volna mit tud az a 108-as főkamera. Na majd jövőre.
-
-
margithid
veterán
Ha már a Maxot elkaszálták, lesz Mi Pad idén vagy jövőre?
A Max meg állítólag majd Redmi névvel jön, lehet valami 7"-os cucc lesz, ki tudja. -
-
tökállat
csendes tag
A Mix szériát a görög ábécé szerint nevezik el a jövőben, a számozás helyett. A következő a béta lesz. Én a note szériát sajnálom. Úgy tűnik a Redmi felül kerekedett a Mi - vel szemben. Sokkal több széria jön és sokkal több az olcsóbb modell. Talán az indiai piachoz igazodik a gyártó és igaza is lehet, mert ott lehet számokat elérni. De ha már itt tartunk, jöhetne a Poco F2.
-
Mr.Silkó
veterán
Különösebben nincs, viszont ettől még nehéz megmagyarázni, miért kapott volna megegyező előtagot a két készülék neve, mikor állítólag nem egymás utódjai.
A Galaxy viszont nem jó példa a részedről, hiszen az egy hosszú évek óta futó albrand a Samsungtól számtalan árkategóriájú modellel, megszámlálhatatlanul sok taggal, míg a Mix széria eddig egy közvetlen, pár tagot számláló, egy kategóriába tartozó, egymásra épülő sorozat volt.
-
-
Mr.Silkó
veterán
Elég durva ugrás árban a korábbi Mix modellekhez képest, még ha ez valójában nem is feltétlenül azoknak a telefonoknak a közvetlen utódja.
-
joey04
titán
válasz
Depression #17 üzenetére
Se Mi Max, se Mi Note.
Látom megtaláltad.
-
-
Plug Life
senior tag
Ha nem, hát nem...
-
prolad
addikt
Egyrészt hiba, se max, se mix, másrészt viszont a mix vonal kezdett okafogyottá válni. Amennyire egyedi volt az első mix, a 3 olalon kávamentes kijelzővel, ma már annyira alapelvárás, a lényegesen olcsóbb mi 9t-m lényegesen kisebb kávákat hoz. Plusz a méretbeli előnyét is elvesztette, kicsi lett mint az összes többi.
Lehet vitatni az alpha értelmét, de kb ez lenne a Mix széria lényege, feszegetni a határokat, tötekedni valami másra. Következő MIXben vagy kijelző mögött lesz a kamera, vagy hajlítható lesz (vagy akár mindkettő), valami egyedi a többi egyenmobilhoz képest.XDAnonymus
Az alphát úgy reklámozzák mint 180%, szóval... :D
-
XDAnonymus
csendes tag
Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy legjobb, ha jön egy kijelzőalattikamerás mobil mi x néven a mi9(összes verziója) után. És az még le is válthatná felőlem a mix szériát :D Hiszen azzal már végleg meg van oldva az a "hatalmas nagy" probléma hogy nem lehet 100% az előlap-kijelző arány az előlapi kamera miatt. És hát a mix széria alapvetően azért született hogy minél jobban megközelítse a 100%ot, amennyire emlékszem 😁
-
norbert1998
nagyúr
Szerintem a Mix széria a "fillérekért" prémium anyag volt.
Nemigen kapni más telefont kerámia hátlappal, és eddig mindegyik Mix kerámiás volt, ebbe beleértve az Alfát is. Véleményem szerint más telefont nem lehet tok nélkül használni, hiszen még az előlap is tiszta karc 1 hónap után, pedig nem azon csuszkál általában az asztalon, nem beszélve egy üveg hátlapról, az instant tok. Onnan meg mi értelme az üvegnek? Nagyrészt én is tok nélkül használom a Mix 2S-t, és csak nagyítóval látni rajta bármi karcot, pedig egy éve nyúzom, kb 2 hónapot volt ebből tokban.
Szóval igenis van szerepe a Mix szériának, függetlenül attól, hogy mások is nagyon jó képernyő arányt tudnak már. -
Szerintem semmi köze a Tetrafóbiához volt redmi Note 4 sima redmi 4 , mi4.
-
bordi10
senior tag
"és most kiderült, miért."
Nekem ebből az írásból nem derült ki a pontos oka. -
A "4-es" szám, mint a halál szimbóluma kerülendő.
Ezért nem lesz szerintem. -
ÓÓÓ ba..us... pedig azt vártam én is... így mivel a mix 2s is megkapja a 10-es droidot és a miui 11 meg már rajta van, nem veszek új telót... idén akkor csak óra csere lesz...
-
eclipse19
senior tag
Mivel manapság már szinte minden új mobil "Mix" vagyis szuper kávamentes, az eredeti Mix vonal értelmét vesztette.
Ki kell találni valami újat, mint pl. a körbeérő kijelző, de azon a vonalon jelenleg sem az ár nem piacképes, sem a tömeggyártás nem megoldható.
Egyelőre.
Szóval most szünet van, amíg kitalálják mi legyen a "Mix" széria sorsa. -
Obyboy
addikt
A Xioami palettáját tekintve a MiMix4-et akkor tudnám elképzelni ha az előlapi kamerát betennék a kijelző mögé, esetleg még kapna IP67-et.
Eddig leginkább a jó előlap/kijelző arány jellemezte a Mix szériát viszont ez már nem egyedi a palettán ezt tudja a 9T/9Tpro is, az alpha nagyot ugrott a Mix3-hoz képest így logikus a név váltás. -
joey04
titán
Nincs új értelmes Mix, elkaszálták a Max sorozatot, hát ez így nem okés...
-
Ricardo
titán
Ez nem a jó irány. a Mi mix széria sikeres, kár lenne érte. Szerintem hiba, hogy nem jön a folytatás.
-
Rothmanakos
tag
De jó, hogy vettem Note 10-et, mert alapvetően a MIX 4-et akartam megvárni
Várhattam volna
Új hozzászólás Aktív témák
ma Legalábbis egyelőre: a Mi Mix Alpha jelenleg egyedüliként képviseli a Xiaomi dizájnsorozatát.
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest