Új hozzászólás Aktív témák
-
De miéééééért?
-
spawn21
veterán
-
-Skylake-
addikt
Fel kellene dolgozni a nagy targyaloban, hogy a Xiaomi, nagyon maximum a OnePlus a kozvetlen konkurens. En elhiszem, hogy nagy durr volt a HD2 meg az elso Desire, de ennek a cegnek evek ota a vilagon semmi letjogosultsaga nincs egy olyan ligaban, ahol a Samu/Apple az ellenfel. Xiaomi, ennyi. Oda arazzanak ahol a Pocophone van es akkor lesz eladas. Vagy lehet csodbe menni, igazabol az igazgatosagon kivul kb a kutyat nem erdekli. Egy fel masodpercig nem lehet sajnalni oket, mert ezt ok hoztak ossze. En meg gratulalok is nekik, olyan poziciobol amibol indultak eljutni oda ahol most vannak az nem kis teljesitmeny.
-
hardline
senior tag
válasz
CptAdamica #23 üzenetére
Örülök, ha a boldogságom boldoggá tesz. Örüljünk mind együtt!
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
mindhunter #22 üzenetére
Ezjóvót!
Vuff!
-
Diamond500
senior tag
Nem figyeltek a vásárlókra, csak nyomatták a hülyeséget vakon, magas árakkal..
-
M5Norbi
őstag
Azért ha odáig eljutnának marketing szinten hogy a szolgáltatóknál kicsit jobban előtérbe kerüljenek akkor talán szerezhetnének egy ha nem is túl nagy vevőkört.
Pár éve agyalok hohy kipróbálnám de vagy nincs a szolgáltatómnál vagy drágán vagy sokkal később és jön az új vagy valami a telefonon nem tetszik.
-
Lamberd
tag
Én nagyon sajnálom.
A sokadik HTC -ét gyürüm , ONE S, M7, M8, M10, U11. Imádtam őket, sose volt egyiknek sem baja. Sokszor kikacsingattam Nexus 4, Sam. S4 . S4 activ, S5, H P7, Iphone 7, . Mindig vissza tértem hozzájuk. Nagyon sokat cserélgetem a telefonjaimat hosszú távon csak a HTC ket tartotta meg. A Közép kategóriát nem ismerem de a felsőben tudnak mindent amit a konkurensek és a Sense mindig elvarázsolt.Lambi
-
keIdor
titán
Imádtam annak idején a HTC HD2, Legend, Desire, Sensation, One X, One M7/M8/M9-et és a 10-et a hibájuk ellenére, régen sok HTC-m volt, de nem véletlen volt az utolsó a 10 tőlük.
Ezt a céget inkompetensek irányítják, régóta megy a vergődés, ideje lekapcsolni a lélegeztetőgépet, szerintem... most már annyira sok a konkurencia, hogy esélytelenek, így.
Meghalt a király, éljen a király!
-
kekkola
senior tag
Addig vedd, amíg vannak!
Én nem vagyok htc fan, csak szeretem őket. Tetszik a dizájn, a stílusuk és a szoftver is. A családomban mindenkinek ez van (U11, 10, A9) és a sok xar után végre senki nem picsog, csak szépen használja.olyan mint egy htc fórum, nincs túl nagy rinyálás, hogy valami nem működik. Ha nem lesz htc akkor megyek hirdetés droidnak Pixelre
pénz nem számít.
-
spawn21
veterán
Nem baj, azért gyors veszek egy u12-t.
-
judas13
veterán
13-ik emelet v szoba, jelölés sincs rengeteg hotelben, hajókon repülőkön stb. Lehet, h a HTC is csak ugrani akar most egyet. Tegye csak meg.
De végre nem lesz már senki aki elkapja majd őket. -
mjani1172
addikt
válasz
CptAdamica #48 üzenetére
Nézd ha én üzletelek valakivel,és ezt megcsinálja, akkor soha többet.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
nincsnév007 #30 üzenetére
Addig álljál fél lábon!
-
mjani1172
addikt
válasz
CptAdamica #43 üzenetére
Nem érted,nem nekem baj,hanem a HTC-nek.
A saját partnereivel cseszik ki, gondolod hogy azok mind hülyék? -
mjani1172
addikt
válasz
CptAdamica #39 üzenetére
Valóban rendelkezem nagy tapasztalattal, amit kérésedre megosztok itt veled és a HTC-vel is.
Bár nekik mindegy.
Az hogy a kereskedő partnerek ajánlott ára alá mennek,mármint az anyacég,és úgy árulják a termékeket, az azt eredményezi hogy a többiek nem szívesen (és akkor finoman fogalmaztam) foglalkoznak így a telefonnal.
Hiszen amit ő árul mondjuk 200.000 -ért, azt árulja a htc-club mondjuk 160.000-t.Miért vennék meg tőle? Akkor legközelebb már azt mondja a kereskedő, köszönöm,nem röhögtetem ki magam,inkább tartsátok meg, és szarakodjatok vele ti.
Ilyet csak az igazán hülyék csinálnak. -
weberzolee
aktív tag
válasz
Az világméretű összeomlás lenne a mobilpiacon, minden tervező felmondana mert dolgozniuk kéne
-
bitblueduck
senior tag
nem is tudom mi lenne, ha a htc kiadna egy ennek a listának megfelelő telefont oneplus-szerű hardverrel és árazással. szerintem a téridő szétszakadna a telefon körül... és még az is lehet vennék az emberek? legalábbis ilyen lépésekkel eltudnám képzelni, hogy visszajönne a gyártó. de arra nagyobb esély van, hogy ma unikornis hátán menjek a burger kingbe és kiszolgáljanak big mac-el.
-
hemaka
nagyúr
válasz
😂😂😂
-
mjani1172
addikt
válasz
És az miért lenne neked jó?
Egyre értelmetlenebb ez a fórumozás.
-
nincsnév007
addikt
bárcsak az alma jelentene csődöt.
-
doooo
veterán
A kiforratlan gombok, az OLED hiánya, és az elavult sw-es felület ellenére is tetszett az U12+... ha az S9+/Note9 nem lett volna a képben, valószínűleg azt választottam volna.
-
válasz
CptAdamica #23 üzenetére
Örülök, hogy boldogabbá tettem bánatos napodat.
-
Padlás
senior tag
válasz
CptAdamica #23 üzenetére
El kell, hogy szomorítsalak, de semmilyen szélsőséges érzelmet nem váltanak ki belőlem használati tárgyak. Teljesen hidegen hagy, ha egy gyártó lemorzsolódik a versenyben, vagy szárnyal.
A HTC már megásta a saját sírját és úgy tűnik, hogy a temetést is le akarják már akkor tudni minél hamarabb.
-
*Mukeey*
addikt
Még HTC Touch-om is volt, a Desire-t pedig a legtöbb ideig használtam evör. Egy Google Nexus One-t pedig elraktam emlékbe a fiókba, tavaly pl netet megosztani külföldön tökre jól jött és hibátlanul tette a dolgát.
-
CptAdamica
veterán
válasz
mindhunter #22 üzenetére
Én már csak annak örülök, hogy ha a HTC tényleg csődöt jelent egyszer, akkor például neked, meg még néhány fórumozónak, mint például: Polarstar, hardline, feri1014, judas13, kbyte1024 és még pár embernek már boldogabb lesz az élete, megemelik a fizetésüket, boltban csak nekik olcsóbb lesz a kenyér, az asszony végre nem veri el őket. Szóval, ha másért nem, ezért már megéri.
-
mindhunter
tag
Ez a HTC olyan mint a csótányok az atomháború után, akármi van, nem pusztul el
-
Ez a HTC sztori onnan érdekes még, hogy az alapítók mindegyike elhagyta már a céget - mondhati időben.
Onnantól nincs végkép előremutató tartalom.
Ez a cég egy kagylóhéj. Nincs benne hús! -
hardline
senior tag
A HTC mindig azt képzelte magáról, hogy ők az európai-ázsiai Apple. Árazásban legalábbis ezt mutatták.
Ahogy előttem is sokan írták, túlárazott termékekkel vergődnek évek óta a piacon. Két marék HTC rajongó tartja el a céget. Nem tudom sajnálni a márkát. Az android korszak hajnalán nagyot mentek, de magasról könnyű nagyot esni főleg ha a nagy arc húz lefelé... -
Ha a HTC elkezdi az alsó középkategóriás mobiljait Desire mintára kiadni az annak megfelelő horror áron, akkor a cégnek tényleg vége lesz.
A HTC félreállítása csak a pixel mobiloknak kedvez jelen helyzetben.
A cég ha még akár mobiloknak foglalkozni, akkor egy év "gondolkodási szünet" után lenne célszerű valamivel kijönni.
A J kamera tőlük érdekes volt, látom még most is pár embernél. De sajna ezzel, illetve hasonló találmánnyal csupán az 5 dolláros "bármivel felcimkézhető" termékekkel tudna versenyezni - abból pénz nem lesz! -
youngboy
senior tag
Alsóbb kategóriákban pont az volt velük a baj, mint felül. Túl drága. Főleg, ha az aktuális marketing helyzetüket is figyelembe vesszük. Sőt. Lentebbi kategóriákban még érzékenyebbek az árra. Ennek felvásárlás szaga van. Welcome to Google???
-
Pjotr
senior tag
Kávák, régi chipek arany árában, semmi innováció. Ki hitte volna, hogy ez lesz a vége.
-
M5Norbi
őstag
válasz
CptAdamica #10 üzenetére
Biztos van ahol aláment de pl a Telenornál jócskán felette volt.
A gombokat nem tudom szerintem ez megszokás és ízlés kérdése. -
M5Norbi
őstag
Igen igazatok van rossz döntések bla bla bla...
Nade...
Az nem újabb rossz döntés hogy a zászlóshajót nem adják ki? Hanem helyette középkategóriást?
Ahol kiemelkedőt sosem alkottak amennyire tudom.Ha csinálnának egy igazán jó csúcskategóriást jó kijelzővel,6,3-6,4-es méretben(qhd,hdr) ahogy az ma szokás,jó kamerával(amiben elég jók),nagy akkuval(pár grammon senki nem sírna)
Kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasóval(tuti meg tudnák jól csinálni)
6-8GB Ram,64-128GB tárhely,jó szoftver(szintén megy nekik)
Plusz még egy két dolog de ezek hirtelen ugrottak be.
Betolni szolgáltatókhoz és picit engedni az árból Samsung meg mostmár Huawei alá és szerintem menne ez. -
joey04
titán
Egy újabb lépés a vég felé. Sajnálom, hogy ez történik velük.
-
mjani1172
addikt
Piaci igények? Az senkit nem érdekel,nem csak őket. Mindenki elfogadja (mert nincs más)
Nincs már:
- jack,
-FM
-Infra
-Mass storage,
-szerelhető akksi
-SD
- normális védhetőség (legalább egy üveget tudj elé tenni)
-ledstb.... Rendben van hogy nem mindenki használja (ta ) ezeket, de ilyen szinten ezek filléres dolgok, és kb 5-6 éves alsó kategóriás telóban megtalálhatóak voltak. Nekem sem hiányzik ebből minden és persze van élet nélkülük is, de ezek elhagyása nem a használhatóságot célozza.
Viszont a HTC ezzel a gombnélküliséggel a mindennapi rutin használhatóságot dobták, ami egyértelműen hülyeség.Én pl ezért (is) hagytam ki.
-
peestee83
aktív tag
Teljes szívemből nem tudom sajnálni őket. Nem az elmúlt 1-2 évről van szó, hogy hibás döntések tömkelegét hoztak. Elég régóta hagyták (hagyják) figyelmen kívül a piaci igényeket. Ha nem kapnak észbe, akkor itt a vég.
-
opr
nagyúr
Teljesen egyetertek, folyamatos idiotabbnal idiotabb dontesek halmozasa ment mar evek ota, tisztara nokia szindroma. Ettol fuggetlenul tovabbra is ugy vagyok vele, hogy nagyon sajnalom oket, eddig akarmilyen mas marka csucstelefonjat probaltam, valahogy nem sikerult olyan szinture, mint a htc. Mondjuk az idei csucstelokkal nincs tapasztalatom.
Mondjuk ujabban, miota kihereltek a sense-t, mar ez se biztos, hogy megallja a helyet. -
jacis
nagyúr
Én is őszintén sajnálom őket.
-
U 13 lesz, HTC nem lesz.
-
opr
nagyúr
Hat, varhato volt, de akkor is nagyon sajnalom.
Azt hiszem, egy darabig igy maradni fog a mostani mobilom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest