Nem lesz HTC U13?

A legtöbb szempontból jól sikerült a HTC U12+, kamerában például a piac egyik legjobb összképét nyújtotta. Viszont a nyomásérzékelős gombokkal félrement a dolog, és a pénztáraknál sem alakultak ki hosszú sorok, hogy a phabletet megkaparintsák. Nyáron a HTC konkrétan már a szakadék szélén táncolt, és a Phandroid úgy tudja, a gyártó rövid távon letesz az abszolút elit elleni küzdelemről.

Nincs tehát a tervek között az U13 tavaszi kiadása, ehelyett a publikáció forrásai „valami másról” számoltak be: újratervezheti a gyártó a mobilstratégiáját, és az alacsonyabb árszegmensben próbálhatja a vásárlókat és egykori rajongóit visszahódítani. Ötletei persze voltak a HTC-nek az elmúlt években, lásd az Ocean koncepciókészüléket, és a Phandroid szerint ezen a vonalon indulhatnak el. Igaz, az U12+ variációja a nyomógomb nélküli dizájnra pont, hogy hozzájárult a telefon bukásához.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC U12 Life - élettelen

    A HTC U12 Life a frissebb hardver ellenére is lényegesen szerényebb, mint a U11 Life, sokkal kevésbé hasonlít a csúcsmodellre, cserébe stabil és igen csinos eszköz. Viszont semmi emlékezeteset nem tud felmutatni.

  • Súlyos veszteségek a HTC-nél

    A HTC egy ideje nem áll túl jól, ami idén sem fog megváltozni, ha a most közzétett számokat nézzük.

  • HTC U12+ - egy gombolat bánt engemet

    Mutatós küllem, por- és vízálló védelem, gyors működés, remek kamerák és elsőrangú multimédiás képességek – minden stimmelt, aztán a HTC megnyomta a digitális pánikgombot.

  • Nem áll jól a HTC, és még egy notch is kinéz

    A HTC az utolsó, ünnepi szezont magába foglaló negyedévben is súlyos veszteségeket könyvelhetett el, személyi változások is történtek, és még notch is lesz.

Hirdetés