- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Mivel folyamatosan olvasni ugyanazokat a téves állításokat a cikkekben, ezért folyamatos a téma.
Sokadszor hangzik el az IRDS validálás meg ellenőrzés, a placsni meg hogy ezek nem marketing nevek, az IRDS nem engedi, holott semmi nem támasztja alá.Csak erre hívom fel a figyelmet, na meg erre való a fórum, hogy megvitassuk a dolgokat.
makkmarce
Az egyik régebbi IRDS roadmap szerint már 6 éve 1nm alatt kellene jártunk. Ennyit érnek a kritériumok és a specifikációk.Illetve ha ezeket ők nem validálják adnak rá pelcsnit ¿akkor nincs iparági standard és nincs kontroll.
Az Intel átnevezte most, ahogy a Samsung és a TSMC is már ezt csinálta évek óta.A perf/watt mutatószámban a gyártástechnologia csak 1 faktor. A design, az architecture is számít. Erre is hoztam több példát.
Lásd Ryzen refresh vs 8th gen, vagy RadeonVII/Vega vs Nvidia.De egyébként nem mondtam, hogy az Intel nincs hátrányban.
Annyit mondtam, hogy a 3rd gen 10nm már lehet ott ahol a TSMC 7nm 3 éve.
Ha ők 7-est irtak oda, akkor az Intel is írhat.
Ettől még nem lesz előnyben, mert a TSMC már 5-nél jár. -
+1!
Ezt én is, várom bár a 30-70 azért reálisabb. Az intel még mindig baromi erős, és iszonyat nagy a beágyazottsága minden szinten. S itt a politikai szintre is gondolok, szóval erős kormányzati hátszelük is van.
Az 50-50-nél viszont még az is előfordulhat hogy hallador kollégának amd szervereket kell majd forgalmaznia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Időjárás topik
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ASUS TUF Gaming Z690-PLUS WIFI Alaplap + Intel Core i7-12700K
- Apple Mac mini M2 8GB Ram 256GB SSD
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés ELADVA!
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest