Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Én eleve nem akartam az iPad 2-met frissíteni, erre meg ma reggel azzal fogadott, hogy letöltötte éjjel a telepítőjét. Persze nem frissítem, de most ott foglalja a helyet, valószínüleg nem is keveset, de letörölni meg nem tudom. Talán tolhatnék valami resetet, de valószínüleg újra letöltené kérés nélkül. Ez nem normális. Downgrade nincs és még azt is basztatják aki nem kér a hulladék frissítésükből.
-
Volkov
senior tag
Nem igaz, szükség lenne rá...
Nagyon vacak az Apple saját térképe.Próbáltam vele tervezni tömegközlekedéssel (mert az ikon/lehetőség benne van) de bedob s Store-ba, hogy vegyek egy tervező progit...
Vicc...
(3GS-em van, és buta mód frissítettem iOS6-ra
)
Most inkább böngészőből google maps.
Egyébként meg web-oldalt is ki lehet tenni ikonba, szal azért annyira nagy para nincs, hogy nem lesz külön app.
Szerintem. -
kriszpontaz
veterán
Az még szerencse hogy jönni fog. Az iPad verzióra várok. iPhone-ra már megjelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest