- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Amit te nézel az amazon.de-n, az Touch nélkül értendő. Ha ugyanitt rákeresel arra, hogy Oculus Rift + Oculus Touch, akkor kapsz egy nagy semmit.
Sőt, ha a linked által bejövő összesített áruházi oldalon bejelölöm, hogy csak új termék érdekel, akkor még érdekesebb árak jönnek elő... (Vagy én csinálok valamit nagyon rosszul, németül semmit nem beszélek.)
-
-
törölt tag
Én nem felelősöket keresek, egyszerűen innen, Magyarországról nézve továbbra is piacképtelen a Rift mindennel összesített ára. Az a 110 ezer nagyon aranyos ár, ha ennyibe kerülne nekem, akkor már túl lennék a vételen, de így... Még én vásároljak sokkal drágábban, mint a nyugat-európai arcok? Na ne...
-
nubreed
veterán
+1
Az..
Nem tudom miért nem ismerik fel a gyártók, bármelyik platform esetében, legyen szó akár konzolokról, hogy az exkluzivitás már sokkal inkább hátrány mint előny. El kéne ezt már felejteni a francba és eleve úgy elkezdeni minden fejlesztést, hogy minimum 3 platformra jön, Xbox, PS és PC, VR -nál meg Oculus + HTC minimum. Ha tényleg azt akarják, hogy terjedjen a VR akkor nem egymás ellen kéne harcolni, bármennyire is konkurenciái egymásnak a Facebook/Oculus és a HTC/Valve vagy akár a PS VR, úgy kéne megírni a készülő játékokat, hogy mindenre elkészüljön. Különben sosem lesz itt semmi.
-
törölt tag
Az oculus exkuzív amolyan "kvázi-exkluzív": előbb az oculus store-ban jelenik meg a játék hivatalosan csak rift támogatással, de valójában a vive tulajok is játszhatják revive-al, némi késéssel pedig megjelenik steamen is.
Persze megtehetnék, hogy teljesen semlegesek maradnak a fejlesztőkkel szemben és a hardver árát vinnék még lejjebb, de lehet bármilyen olcsó a hmd, attól a vr-ready pck még drágák maradnak, megfelelő tartalom hiányában pedig a filléres hmd is felesleges.
Marad tehát, hogy tolják a pénzt a tartalomba. És ha már az oculus (értsd: facebook) százmilliókat tol a tartalom szponzorálásába, akkor nyilván el is vár valamit cserébe.A cikkhez:
Sem az oculus, sem a htc nem fog a következő 1.5-2 évben radikálisan új hmd-vel kijönni, mert a jelenlegi vga-k nem bírnák a tempót a nagyobb felbontású kijelzőkkel. Szemkövetéssel persze lehetne valamennyit faragni a gpu igényből, de ahhoz a már meglévő api-kat kellene újraírni, így viszont a kiadók lennének folyamatosan lemaradva. Összességében a vr piacnak jót tesz most egy-két év nyugi, hogy legyen esély néhány AAA cím megjelenésére.
Attól még hardver fronton előállhatnak néhány hiánypótlással, mint a vezeték nélküli hmd, cserélhető lencsék, hivatalosan támogatott dioptriás lencse feltétek, riftnél normális lencse állítás (a nevetséges "rángasd a hmd-t a fejeden, amíg éles nem lesz a kép" megoldásnál), kényelmesebb, könnyebb hmd design, vive-os touch kontroller (megjelenése a boltokban), lencse artifactok kiküszöbölése, olcsóbb vive, stb. stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest