- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
kiskuplung #70 üzenetére
. Asszem inkább magam intézem a vakbélműtétet
-
-
-
válasz
kiskuplung #64 üzenetére
Majd ránézek modellezés témában. Azért nálam finommechanikai cuccoknál számítanak a részletek (meló - a sebesség lényegtelen, nem járó motort akarok nézni
- legalábbis egyelőre). Hobbi szinten meg ugye a VR-természetfilmezés/fotózás lenne a lényeg
-
válasz
kiskuplung #61 üzenetére
Gyors mozgásnál (játék) persze nem látszanak a pixelek - ha pörgős témát nézek otthon a 40"-os TV-n 1m-re közel ülve, akkor se zavar. A gond ott van, hogy amire én használnám már nem jó. Lassan rögzített búvár-videók és hasonló, lassú témák/fotók(!) nézegetésekor minél több részlet kéne.
A betekintési szöggel egyelőre nem lenne bajom, ha lényegesen több a szokásos monitornál, már nyert az ügy
.
Ja, hiányzik a piacról egy jóféle 3DVR-fotómegoldás. Rengeteget utazom és jó lenne egy DSLR-nél nem nagyobb kütyü, ami kattintásra adna egy 30-40MP-es snapshotot a valóságról. Ami jelenleg a témában kapható minőségi megoldás, azt aranyárban adják
Az ár nálam másodlagos, 1k€ környékén szivesen költenék egy szemkövetésre képes, 2x4k példányra. (Bár a szemkövetés filmezésnél annyira nem fontos, oda nem kell bika GPU).
Attól, hogy "még nem volt rajtam" nem fogok "kötelező jelleggel" megvenni egy első generációs (nekem továbbra is prototípus...) terméket, amikor várhatóan 1-2éven belül olyanok lesznek a piacon, amik köröket futnak rá. Pl várom a g-s wifin történő adatkapcsolatot és a full vezetéknélküli kivitelezést is.
-
Képzeld, elég korán születtem ahhoz, hogy dolgozhattam CRT-n: kb óránként "szemszünetet" kellett tartanom. FullHD/27"-on ~60 centiről már látom a pixelhálót, kész felüdülés volt, amikor megkaptam a QHD-s ASUS swift-et. - Akkor elhatároztam, hogy többet pénzt nem adok ki olyan kütyüért, ami nem tudja legalább valamennyire közelíteni a retina felbontást.
-
-
-
válasz
kiskuplung #39 üzenetére
"a kijelző tökéletesen elég a beleéléshez" - na, én meg emiatt "nem tudlak komolyan venni." Igen, SD-ben is lehet mozizni, ha jó a film, ill le lehet porolni a '90-es évekből a SuperMario-t - ettől függetlenül én köszönöm szépen, nem kérek a drótkerítésből. FHD monitortól és kisebb felbontású telóktól is kifojik a szemem. A "támadó cikkek" meg lehet nem véletlenül születtek, nem olyan írta őket, aki a saját cuccát védi.
Nettó kíváncsiság: ha már egy ~20-30 fokos látószög alatt nézett TELEFONRA belezsúfolunk 2560x1440 pixelt, akkor hogy a búbánatba lenne ez elég 100+fokra (~10x nagyobb terület)?
Azt meg hadd válasszam már én ki, hogy mire használnám a technológiát, amiért fizetek. Tervezőprogramok és filmanyagok érdekelnének (VR és "normál"). Filmezésnél konkrétan láthatóan gyengébb a részletesség, mintha fullHD TV-n nézném.
-
válasz
kiskuplung #33 üzenetére
450EUR-ért nem egy kompromisszumos prototípust veszek, ami megjelenítésben alig jobb mint pl egy galaxy s7 VR-szemüvegbe téve, hanem egy kompromisszum-mentes megoldást várok. 3-napos csodáért a 450EUR sok.
-
-
-
Ezért szajkózom a szemenkénti 4k-t, ez már megközelíti a retina felbontását (sacc/kb 8k lenne ideális, de ne XXVI.szd-i technikáról álmodozzunk). Ezzel pl már lehetne érdemben hagyományos (akár 3D) fullHD filmeket nézni "ant cinema" módban (~60°-os látómezőrészt használva). Így értelmet nyerne a 3D is.
-
-
Akárhogy várakoztatják a népet, tuti nem veszek szemenkénti 4k-nál gyengébb megoldást. Én elsősorban mozizásra használnám, nem gpu-izzasztó játékra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest