- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #110 üzenetére
egy animáció általában pár száz byte, vagy néhány kbyte. Tudod a koordináták nem igazán foglalnak sok helyet. Ami sok helyet foglal azok a textúrák.
-
válasz
TESCO-Zsömle #103 üzenetére
szerintem teljesen nem logikus, hogy ennek okvetlenül így kell lennie. lásd még az elite:dangerous helyigénye.
-
válasz
TESCO-Zsömle #99 üzenetére
hogy a 100GB-s tárhelyszükségletet benyelte volna a nép szó nélkül. az már azért akkora méret, hogy új ssd-t kell venni, hogy ráférjen.
-
Diopapa
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #96 üzenetére
Egyébként ez sem igaz, a megfelelő cikknél elegen vinnyogtak emiatt is, érdemes elolvasni akár itt, akár GK-n pl...
-
-Solt-
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #87 üzenetére
Nem a WOT a lényeg, ne hegyezzük ki erre, én általánosságban beszéltem... Persze, ha mutatsz nekem egy olyan dx9-11 játékot ami minden CPU magot 70-80% körül kihasznál, és nem fut olyan szituációba ahol a sok rajzolási parancs miatt megfekszik, akkor nem szóltam egy szót sem!
Nyilván a DX jelenlegi keretein belül van olyan aki ügyesen elmegy a határokig, és van olyan, akinek ez nem megy. (nem egyforma a fejlesztők képessége, ideje, anyagi lehetősége) Ettől még a DX korlátai nem tűnnek el.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #76 üzenetére
3. Akarat nincs, pláne, amikor kiderül mennyi meló lenne.
-
Jack@l
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #56 üzenetére
GPU-ról írtam, prociról levesz terhet, de ez idáig nem is igazán jelentett gondot egy gyors 4 magos procin.
-
válasz
TESCO-Zsömle #44 üzenetére
mondjuk onnan, hogy nem kell majd 1 meg 2, vagy több (pl dying lights) cpu magot teljesen odaadni a drivernek. természetesen a driver dolgát ezután is el kell majd végezni, csak éppen ha közvetlen kontrollod van a tennivalók felett, akkor nemcsak azt látod, mi történik, hanem menedzselni is hatékonyabban tudod a folyamatokat.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #44 üzenetére
Szó sincs erről. Az új API-k kevesebb többletterhelést rónak az adott processzorra játék közben - hogy az alsó-, felsőházból, régről, nemrégről jön, az "mindegy". Ez egyaránt segít az erős és sokmagos prociknak kihasználni az erejüket és a gyengébbeknek, hogy többre menjenek azzal a kevéske teljesítménnyel is.
Szerk.: Vagy azonos teljesítménnyel részletesebb megjelenítés - no meg az a nagyságrendekkel több rajzolási parancs, amivel mondjuk több ezer játékost lehet megjeleníteni, ha bírja a proci. Régi API-kkal meg sem lehetne jeleníteni. Ezért szól ez a hír arról, hogy a DX11 mód limitált lesz a rajzolási parancsok miatt.
-
parampa
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #41 üzenetére
akkor mi értelme lenne a konzoloknak meg a low level api-knak?
A konzolt féláron adva (csali), jó sokat lehessen keresni a 1.5-2x -es árú gámákkal.
-
Jack@l
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #41 üzenetére
Hogy szar procin is játszható sebességgel fusson valami. Plusz még lehetővé teszi a bonyolultabb modelleket játékokban, de ezt ki is kell majd számolni a gpu-nak...
(Persze hogy nem hit, akkor úgy mondom szakmai ártalom.) -
Jack@l
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #35 üzenetére
Nem hiszek ebben, a grafikát ígyis úgyis ki kell számolni, ugyanolyan minőséghez ugyanannyit magának a gpu-nak.
Persze ha kijönne nyáron a win10-el egy dx12-es port is SC-re, nem bánnám mert végre húsvér játékon vizslathatjuk mi merre mennyi, grafikailag is, sebességileg is. De Robertséket ismerve ez jópár hónap, de inkább fél év késéssel fog kikerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest