- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Most mit is akarsz mondani? Eddig fröcsögtél csak.
Légyszi írd már le a gondolatod értelmesen.Az, hogy valami megsül/throttlingol 90%-os kihajtásnál - vagy bármi, amit képzelsz - még egyébként sem jelenti azt, hogy egy program ne tudná 90%-on meghajtani. Rohadtul nincs köze a kettőnek egymáshoz.
-
Malibutomi
nagyúr
290x lightningom furmark alatt volt 76 fokos, de nem is kell a véglet, a sima gaming 85 fokig ment furmark alatt. Nem olyan szörnyü.
Megtisztelö a bizalom, de én nem bannolok senkit, felhasználó vagyok.
Csak furcsállom barátunk kereszteshadjáratát a low lvl apik ellen.
Mi a valószínübb? Hogy ö einstein és sherlock szerelemgyereke, és leleplezi az az átverést, és mindenki más (a khronos groupnàl akik átvették a mantlet, az amd-nél akik csinálták, az ms-nél akik válaszul kihozzák a dx12-t, az EA-nál hogy támogatják, stb...) kutyaütö, vagy fordítva? -
sb
veterán
Nem értetted az iróniát.
Épp azt akartam sugallni én is, hogy az új api-k nem azért jönnek, mert 1-2 hülye kitalálta és nyomja, hogy ez a jövő.
Hanem mert tényleg egy komplett (na jó, fél) iparág erre mozdul. Csak lassan.Sokan itt úgy állítják be, hogy a low level api egy kitalált, nemlétező baromság amit Abu nyom, mert az AMD is efelé fejleszt, de soha nem lesz belőle semmi. Azért nem a csík tolja a repülőt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- BestBuy topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest