- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
velizare #108 üzenetére
ED helyigényére térjünk vissza, ha:
1 - Megjelent a Star Citizen
2 - Oda is bekerül az FPS-rész, meg minden amit ígértek.Jelenleg a SC is köszöni szépen elvan ~20GB-al...
Azért utóbbi nem kevés animáció. Nagyon nem. Az összes hajó összes interakciójához meg kell csinálni a megfelelő karakter-animációkat. A hajón belüli és kívüli akciókhoz, mindenhez.
És persze a részletesség...
Ahogy azt már valahol mondtam: A grafika az, ami behúz a játékba és az atmoszféra bilincsel oda.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
velizare #100 üzenetére
Tudtommal CIG videóban hangzott el. Én is láttam, de nem mondom meg melyikben. Nem sokkal a cikkek megjelenése előtt.
Amúgy -szerintem- teljesen logikus. annyi hajót, bolygót, stb olyan részletességgel modellezni, eltárolni a kapcsolódó animációkról és effektekről nem is beszélve, aztán ott lesznek az állatok/karakterek és persze a "cuccok": kézifegyverek, páncélok, gránátok, ruhák, stb... Tonnányi adat. Ha egy CoD-féle csőlövölde megeszik 50GB-ot, akkor egy open
worlduniverse-nek mennyi a sok?(#102) szunya1: Fajlagosan már most is egálban vannak a 256-os és 512-es SSD-k. Jövőre már az utóbbi lesz olcsóbb GB-onként... Még legalább 1 év, mire a SC ténylegesen elstartol, de amilyen alaposak, szerintem simán lesz abból a 2016 elejéből közepe is...
-
TESCO-Zsömle
titán
c) simán nincs pénzük, idejük, energiájuk olyan fejlesztőt felvenni, aki megírná a mostani lehetőségek között is normálisan?
A WoT minden idők legsikeresebb F2P játéka a valaha volt legnagyobb bevétellel.
Egyszerűen szarnak bele az egészbe, mert:
1 - Ez nem hozza, csak viszi a pénzt, inkább csinálnak két prémium tankot, darabját 8k-ért...
2 - A felhasználóbázis oroszlánrésze múltszázadi kövületeken játszik, így a prioritás inkább az, hogy ezeken is fusson valahogy, nem az, hogy a modern vasakat kihasználja... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#57638400 #47 üzenetére
(#48) cain69: Ne nekem mondjátok, én evvel tökéletesen tisztában vagyok, Jack@l az, aki "Nem hisz ebben"
-
TESCO-Zsömle
titán
A bolygók maguk statikusak lesznek technikai okokból. Azt se egyszerű megoldani, hogy a téren belül (univerzum) független, külön önálló terek (hajók) mozogjanak. Mert ugye a hajók zöme külön, önálló tér, melyet tetszés szerint bejárhatsz repülés közben is...
Sebességlimit lesz, de senki se fog megmenteni. Ha elindulsz ki a semmibe, ki a lemodellezett univerzum határán kívülre, akkor addig tudsz majd menni míg a hajóból kifogy a nafta, leáll a létfenntartás, te pedig szépen megdöglessz. Ilyen esetben -gondolom- nem lesz respawn se, mert menthetetlen helyre kerültél, úgyhogy mehetsz vissza a karakter-generátorba csinálni egy "örököst"...
Fontos a grafika. Sokkal inkább hat a játékosokra, mint a fizika. Olyat már hallottam, hogy milyen csodálatosan szép/élethű a játék, rengetegszer, de olyat, hogy milyen reálisan mozog a víz a vízesésben még nem sokat. A grafika húz be a játéktérbe, viszont az események, a történések azok, amik le is kötnek benne.
Arról az apróságról nem is beszélve, hogy valós fizika mellett a játék élvezhetetlen lenne. Legjobb példa erre, ha előveszi valaki az ősöreg asteroids játékot. Fejeld ezt meg a lassulás (motorfék) hiányával meg 6DOF-al és mindjárt ott vagy, hogy az átlag ember belepusztulna. Az irányításnak élvezetesnek kell lennie, elvégre ez egy játék, ami szórakoztat, ezért a realitásnak csorbulnia kell.
(#28) schawo: De a Vulcan API nem az. Jah, és a picipuha úgy döntött, hogy Win7-ről ingyen válthat mindenki 10-re, ha akar, úgyhogy még anyagi ellenérv se nagyon lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest