- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
#54072192 #39 üzenetére
A shutup10 a programon belül sem részletezi, hogy konkrétan hol tiltja le az adott funkciót, de működik. Múltkor elnéztem valamit, és letiltottam dolgokat, amiket nem kellett volna. Emiatt nem működött pl. a mikrofonom. Vagyis igen, és a helyi programok is "látták" hogy a mikrofon működik, és magamat is visszahallottam, azonban a jelet a netre már nem engedte ki.
De a felvetésedre azt tudom mondani, hogy próbáld ki te is.Windowson belül igen, én is mindent kikapcsoltam, de frissítésekkor visszaállított dolgokat, így már inkább ezen a programon keresztül intézem, ahelyett, hogy a windowst túrnám folyton. Pláne, hogy nem is vagyok biztos benne, hogy amit offolok dózban (pl. telemetria) valóban offolja-e, vagy csak fantom kapcsolókat állítgatok.
Mindenesetre egy esélyt ad ez a shutup10, a fontosabb dolgokat amúgy sem windowson intézem.
-
Apollyon
Korrektor
Nem olyan borzasztó a win10 mint sokan gondolják. Vagyis igen, de meg lehet oldani, hogy ne legyen az, csak be kell állítgatni, konfigurálni. Illetve ott van az o&o shutup10 amivel a kémkedő funkciókat totál le lehet tiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Lightyear - befektetési app
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest