- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- iPhone topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
#54072192 #39 üzenetére
A shutup10 a programon belül sem részletezi, hogy konkrétan hol tiltja le az adott funkciót, de működik. Múltkor elnéztem valamit, és letiltottam dolgokat, amiket nem kellett volna. Emiatt nem működött pl. a mikrofonom. Vagyis igen, és a helyi programok is "látták" hogy a mikrofon működik, és magamat is visszahallottam, azonban a jelet a netre már nem engedte ki.
De a felvetésedre azt tudom mondani, hogy próbáld ki te is.Windowson belül igen, én is mindent kikapcsoltam, de frissítésekkor visszaállított dolgokat, így már inkább ezen a programon keresztül intézem, ahelyett, hogy a windowst túrnám folyton. Pláne, hogy nem is vagyok biztos benne, hogy amit offolok dózban (pl. telemetria) valóban offolja-e, vagy csak fantom kapcsolókat állítgatok.
Mindenesetre egy esélyt ad ez a shutup10, a fontosabb dolgokat amúgy sem windowson intézem.
-
Apollyon
Korrektor
Nem olyan borzasztó a win10 mint sokan gondolják. Vagyis igen, de meg lehet oldani, hogy ne legyen az, csak be kell állítgatni, konfigurálni. Illetve ott van az o&o shutup10 amivel a kémkedő funkciókat totál le lehet tiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest