Új hozzászólás Aktív témák
-
BulletBill27
aktív tag
válasz
#09819904 #111 üzenetére
Az eladások nem a Sony-t igazolják (igaz, nyár elején láttam erről adatokat, nem tudom, hogy azóta hogyan változtak)
A frissítés lehetőleg ne legyen bughalmaz (nemcsak a Sony járt már így)
A CM meg olyan dolog, hogy vagy fel tudod rakni, vagy nem. Nem mindenki ért hozzá, és nem mindenki akarja egyből root-olni a telóját vásárlás után. Ne legyen már nehéz egy normális, használható szoftvert írni. (Szintén nem csak a Sony-ra vonatkozik)Az meg hogy a nőknek minek SW update egy kicsit hímsoviniszta duma volt
-
BulletBill27
aktív tag
válasz
#09819904 #104 üzenetére
Nekem ez jött le a hozzászólásodból. De neked is leírom: Nem kell bólogatni mindenhez, amit egy gyártó csinál. Itt nem ,,nyávognak" az emberek, hanem a nemtetszésüket fejezik ki. Hány Sony topikot mutassak neked, hogy ez nem jó, az nem jó? Itt is látod, hogy mennyi elégedetlen ember van. Ez nem azt jelenti, hogy jó úton halad a Sony.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest