- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz
Bogyi007 #149 üzenetére
Ha tényleg a telefon topikjára hivatkozol, akkor ha kicsit visszaolvasol mindenre ott a válasz. Tudom mert a legelejétől kezdve követem a topikot, még mindig közeli hozzátartozóm tulajdonában van, amit még én vettem és használtam (topikot visszaolvasod, vagy cuccaimra ránézel - látható).
A telefon valóban nem lett frissítve, de külső ok miatt - hardver gyártója csődbe ment és közölte, hogy nem ad ki a fejlesztőknek akkor se semmit. Akik erre a hardverre építettek - legyen az Samsung vagy bárki - mind ezen ragadtak.
Hívás problémát ismerem, volt nekem is - elég szar elismerem. Ugyanakkor van rá megoldás, ha nem élsz vele, az már nem a te gondod.Egy gyártót kiemelni felesleges. Most ez kapja itt a savat, következő hónapban jön a másik akkor majd az, aztán majd a harmadik... Felvetettem már kétszer két dolgot, senki nem reagált rá.
Mindegyiknél lejön pár típusról ilyen hír, itt megy háborgás, de átlagember meg úgy sz@rik rá ahogy van, mert nem érdekli. A termelés és stratégia pedig tömegeknek zajlik, nem a szűk tudatos rétegnek. -
pit stop
addikt
-
pit stop
addikt
Mégis hogy kaphatta volna meg, ha ott hardveres korlátja volt?
SP-t elég jó áron dobálták. A telefon árában pedig benne van a támogatás is - lehet ezért sem kapott. Másik telefon meg drágább, akkor meg az a gond, hiába van támogatva. HTC példaként hozva volt, hát annyi pénzért köszi, amennyit ráraknak (HTC One és mini kiadások).
(#75) joysefke: Ha emiatt drágulnának a telefonok, az is korrekt lenne?
(#79) w333: Elég hamar esett ha jól rémlik, a fenti okot még mindig fenntartom. -szoftveres support és rögtön változik cédula.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest