- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Én nemrég váltottam zöldre. Minden drivercsere után állítgatom a kimenetet 0-255-re, ha nem fakó képet akarok nézni. Előtte évekig állítottam Catalystben az overscan-t default-ról 0%-ra.
szerk: De ugyanez van HD 5/600-on is.
Szóval vannak bosszantó hülyeségek, de ettől még dráma 1-2 kifejezetten szar drivert kivéve nem volt egyik oldalon sem szvsz vagy 10 éve. -
komi77
senior tag
Lehet valaki rálépett a bütyködre. Semmi fika nincs egy leírt történetben. Mint írtam van Radeon és Nv kártyám is. Egyik nekem szivatós néha másik kevésbé. Ergo azt választanám legközelebb is amelyiknél kevesebb a szívós helyzet. Autónál, tv-nél, akárminél ugyanígy döntök. Most mehet a szakmai vita, ahhoz nem cstlakozom.
-
törölt tag
Hat nem mindenki ert ehhez olyan szinten mint Te, neked 2p, van akinek meg tobb, nem ertem miert altalanositasz, a felhasznalok tobbsegenek lovese sincs mi miert tortenik, foleg ha nem beszeli angolt es minden ugy tortenik
Az eleg szomoru hogy vartad h legyen barmilyen fikazas, en nem vartam, ettol meg jott mindjart az elejen, szoval mit is akartal mondani ezzel?
-
Egon
nagyúr
Már vártam a hírnél a nagy NV fika kommentet, ahova ki lehet majd lyukadni egy radeon szoftveres hiba hírnél, gondolom adatlapotokat nem kell megnéznem...
Nekem legjobban az "1927 óta Radeonom van, sosem volt driverproblémám" típusú háeszek tetszenek - kár, hogy kb. háromszor annyi probléma van felsorolva a Radeonos drivertopicban, mint az nV-s megfelelőjében (még azzal együtt is, hogy az utóbbi időben az nV is sokat bénázik, amit a sok hotfix jól mutat - bár mintha ez is elmúlt volna). Mondjuk azt sem értem, hogy miképp lehet, hogy állítólag az AMD kártyák tulajai okosabbak, intelligensebbek stb., ugyanakkor a fanboyok szerint a dirverproblémák jó része user error - a kettő nem üti egymást?
-
komi77
senior tag
Nincsenek túlzások. Az annyi az annyi. Fórumon is kértem segítséget de fingjuk sem volt a helyzethez. Win 10 1603-at ajánlották úgy, hogy már régóta 1703-at használok. Eleve a problémát sem értettem, honnan a rákból jön. Tegnap még ok, most meg nem? A user error nem kizárt. Bár a kiírt üzeneteket értettem és végigcsináltam - kb. 10-szer. Nem kell mit bizonygatnom, mert így volt. Egyébként a végleges megoldás nálam is új win telepítés maradt. Radeon karinál még nem jártam hasonlóan. Téma konyec
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest