Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
Lehet valaki rálépett a bütyködre. Semmi fika nincs egy leírt történetben. Mint írtam van Radeon és Nv kártyám is. Egyik nekem szivatós néha másik kevésbé. Ergo azt választanám legközelebb is amelyiknél kevesebb a szívós helyzet. Autónál, tv-nél, akárminél ugyanígy döntök. Most mehet a szakmai vita, ahhoz nem cstlakozom.
-
komi77
senior tag
válasz
#45997568 #32 üzenetére
Minden melónak meg van a szépsége.
Nekem egész más a melóm és gyakran kapok agyfaszt az ilyen parajelenség típusú problémáktól. Többször jártam hardware-rel is úgy, hogy ha meg akartam mutatni a hibajelenséget, nem jött elő. El sem hitték. Aztán véletlenül produkálta magát és kiderült, hogy nem kamuzok
-
komi77
senior tag
Nincsenek túlzások. Az annyi az annyi. Fórumon is kértem segítséget de fingjuk sem volt a helyzethez. Win 10 1603-at ajánlották úgy, hogy már régóta 1703-at használok. Eleve a problémát sem értettem, honnan a rákból jön. Tegnap még ok, most meg nem? A user error nem kizárt. Bár a kiírt üzeneteket értettem és végigcsináltam - kb. 10-szer. Nem kell mit bizonygatnom, mert így volt. Egyébként a végleges megoldás nálam is új win telepítés maradt. Radeon karinál még nem jártam hasonlóan. Téma konyec
-
komi77
senior tag
Sajna az ilyen és ehhez hasonló beidegződések alapján hoznak sokan rossz döntést vagy ítélnek negatívan valamit - amit lehet nem is ismernek. Nekem van - és korábban is volt - összehasonlítási alapom és nem véletlenül írtam, hogy melyik a szimpibb - nálam nem játszik a beidegződés faktor
Viszont a képen tényleg nem vettem észre még a problémát - majd otthon nagyobb felbontásban.
-
komi77
senior tag
Már azt hittem valami komoly baj van a driverrel. Most, hogy nézem a képeket rájöttem, hogy inkább a szememmel lehet valami mert fingra nem veszek észre semmit
Nv vs. Amd driver csatáról csak annyit, hogy a pár hónapja vett Nv 1050 Ti-re Bf1 indításkor hiba üzenetben kiírva, hogy milyen drivert tegyek fel. Belépek Nv saját fiókomba, automatikus kiválaszt, nem tetszik a Java. Java frissít, megint nem tetszik. Manual-ban driver kiválaszt, ugyanez. Végül: driver eltávolít, új driver felrak, működ. Ez kb. 2-3 óra idegeskedés meg rugalmatlan Nv felületek mellett egy rémálom volt. Másik gépemen R9 270 mindenféle nyavalygás, fennakadás nélkül frissít ha akarom, nem b..akodik, gyári oldal is szimpatikus. Ha így nézem én inkább Radeon-ra szavaznék - még ha van is elmaradás.
Nem is értem, hogy miért tartják sokan rossznak a Radeonok szoftveres hátterét
De komolyan. Biztos nekik sem sikerül minden elsőre de rugalmason orvosolják rövid időn belül. A másik fél nekem körülményesebb, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest