- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#45997568 #30 üzenetére
Én ebből IS élek szóval....2-3 óra egy vga driverrel ne már. vagy működik vagy nem akkor leszedem és visszateszem az előzőt.
Egyébként meg nálam ilyen léptékű VGA driver hiba nem lépett még fel mostanában,eredeti Windossal és eredeti szoftverekkel semelyik oldalon soha, hogy 2-3 órát szívjak vele.
Már vártam a hírnél az NV fika kommentet, ahova ki lehet majd lyukadni egy radeon szoftveres hiba hírnél,gondolom adatlapotokat nem kell megnéznem...
Nekem Rx 460 és GTX 1070 kártya működik itthon mindkettő hibátlanul teszi a dolgát a legújabb driverekkel semmiféle beavatkozást nem igényelnek . A cikkben említett hibának nevezett valami fent áll e nem tudom, de ha csak ennyi gond van, az szerintem senkit nem érdekel.komi77 (#22):
"Ha így nézem én inkább Radeon-ra szavaznék - még ha van is elmaradás.
Nem is értem, hogy miért tartják sokan rossznak a Radeonok szoftveres hátterét"
mert esetleg sokan pont ugyan úgy szopnak a radeon driverekkel míg az NV ugyan úgy hibátlanul települ náluk, mint nálad a radeon és te szívtál az NV vel...
Abu85 (#23) és miben tart előrébb az user szempontjából a Radeon softver mint az NV féle driver/ GF experience?ebbe már kb egy éve belefutottál...
-
komi77
senior tag
válasz
#45997568 #32 üzenetére
Minden melónak meg van a szépsége.
Nekem egész más a melóm és gyakran kapok agyfaszt az ilyen parajelenség típusú problémáktól. Többször jártam hardware-rel is úgy, hogy ha meg akartam mutatni a hibajelenséget, nem jött elő. El sem hitték. Aztán véletlenül produkálta magát és kiderült, hogy nem kamuzok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest