- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
3 éve dolgozom... Gyermekem nincsen, még nem állunk rá készen! Az hogy nekem miből van az ami az nem e topiknak a témája... van és kész... Kaptam kinderbe
Mindössze egy konkrét példát hoztam fel, és azon belül nem az anyagi hátterem a mérvadó, hanem a kialakult párbeszédre vonatkozó dolgok! -
Cybertrone
veterán
válasz
fatallerror #65 üzenetére
23 éves vagyok... saját családdal lakással... ezek szerint nekem sem való a cuccom, mert fiatal vagyok?
-
Cybertrone
veterán
válasz
fatallerror #61 üzenetére
Mindenki arra használja amire akarja... nekem is ki van írva hogy milyen proci mennyin megy... most akkor én is csak rajkózok? Lehet olvasod valakinek az adatlapját, és az illető éppen otthol szét CAD-za az agyát
Persze gamre is jók!
-
Cybertrone
veterán
Neked nem... de nagyon nem mind1-ám hogy annak aki komolyan csinálja a kódolást, renderelést, esetleg tervezést, lemonitorozást stb stb stb és pénzt fektet bele esetleg, hogy mikor térül meg a befektetése!
Gondolom rájöttél hogy ezek a procik nem gamre jöttek létre, komolyabb és magasztasabb célt is el lehet velük érni!
-
Cybertrone
veterán
Attól hogy az Intelben vannak korlátok, még nem lehet azt mondani hogy szarul menne tuningban...
Max annyit tudok elképzelni, hogy megkapja sok user a fene nagy szabadságot, aztán majd szétbarmolt procik tömkelege mehet garizni a nagy hozzá NEM értés miatt!
Az Intel még mindíg követi azt a példát hogy valamennyire korlátozza( nem extreme darabokról beszélek természetesen) az usert, pont ezért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- REpont és hulladékgazdálkodás
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest