- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
válasz
Cybertrone #72 üzenetére
Küldj nekem is egy pár kindert!
(az anyagi oldalát te említetted,valahogy sértve érezted magad,amiből érkezett tőled ez a válasz,hogy 23évesen.............) nem idézlek.Kicsit fenhélyázos itt a topikban,de az csak személyes véleményem.
Itt abba is hagyom.
"Ha valaki céltáblát akaszt magára,akkor ne csodálkozzon azon ha lőnek rá!"Igazat megvalva engem nem is érdekel kinek milyen az élete,mindenki úgy él ahogy tud,és olyan lehetőségekből amit kapott,vagy kiérdemelt.
-
MZperX75
addikt
válasz
Cybertrone #66 üzenetére
De már 20éve dolgozol,és spórolással vetted a kéglit ja 3.gyerekedet neveled
-
fatallerror
addikt
válasz
Cybertrone #66 üzenetére
neked feltételezem munkaeszköz a pc de te a kisebbség vagy ezzel
-
fatallerror
addikt
válasz
Cybertrone #63 üzenetére
úgy értettem h kb annyi értelme van nekik tuningolni, és kétlem h szét CAD-ozza az agyát
-
Prof
addikt
válasz
Cybertrone #50 üzenetére
az igaz de sose volt szerencsém 200ezres procihoz hogy húzzam.
60 ropibol hozni a 200ezres alapteljesitmenyet ami 12 szalas azert mar valami lenne :d -
Solten
őstag
válasz
Cybertrone #47 üzenetére
"Attól hogy az Intelben vannak korlátok, még nem lehet azt mondani hogy szarul menne tuningban..."
Nem is mondtam azt...
-
válasz
Cybertrone #47 üzenetére
"Max annyit tudok elképzelni, hogy megkapja sok user a fene nagy szabadságot, aztán majd szétbarmolt procik tömkelege mehet garizni a nagy hozzá NEM értés miatt! "
Ez a "fene nagy szabadság" eddig is megvolt (Phenom II BE).
Érdekes, nem igazán hullanak a BE-s Phenomok..
Egyéb "okosság" van még a tarsolyodban?szerk:
(#52) Cybertrone:
Természetesen lehet. És természetesen az a vélemény szakmai szempontból lehet totális hülyeség is/ És ha már elvileg "szakmai" fórumon vagyunk, akkor talán nem rossz ha van minimális "szakmaiság" a vélemények mögött, vagy legalább is minimális ráció
/
-
válasz
Cybertrone #44 üzenetére
nem igazán helytálló az állításod
Tévedés. Pár hónappal ezelőtt erre direkt rákérdeztünk.
John Freuhe:"There are very few programs where licensing is an issue with core counts.
Oracle (but only their database, not their apps) is really about the only notable application. But most of Oracle's customers are on site or enterprise licenses, so core count is irrelevant.
There are a few niche HPC apps that license by core.
VMware Vsphere 4.0 has a core count restriction (greater than 6 cores needs the enterprise plus license) but even with the higher cost license, the AMD server with Enterprise Plus is about the same or less expensive than the intel server with the standard Enterprise. And the AMD server gets all of the Enterprise Plus features that the intel server does not get."Per core" licensing is a red herring that the intel FUD machine likes to throw out, but I would guess that for ~95% of the applications out there, it is not an issue."
Amennyiben ez valós probléma lenne, akkor nem 16 magosként árulnák majd a 8 modulos Interlagost.
hozzá a link
szerk: Az Intel még mindíg követi azt a példát hogy valamennyire korlátozza( nem extreme darabokról beszélek természetesen) az usert, pont ezért...
ezt ugye Te magad se hiszed el...
-
FRENK1988
veterán
válasz
Cybertrone #36 üzenetére
na itt aztán volt alapja. Itt nem fizeted meg a plusz melósok/magok számát
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Cybertrone #38 üzenetére
az a biztos ami elmúlt
Én már nem hiszek a híreknek -
Wukiwo
senior tag
válasz
Cybertrone #36 üzenetére
azért odatettem ha olcsóbb mint az Inteles 2500K akkor a magok száma engem nem érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest