- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
First world problems... Inkább arról meséljenek, mikor hoznak végre snapdragonos s-szériás telót €urópába
?
#6: én az s7 edgenél (2016 eleji modell) elakadtam a "fejlesztéssel": ok, ennek egyik oka, hogy nem cserélem olyan gyakran a telefonomat, mint Hefner a nőit, de ráció is van benne: a samsungok üzemideje egyenesen romlott az s7e óta. Ebben sajnos főszerepet játszik az €urópára rásózott exynosuk, már ott járunk, hogy egy kisebb akksival de snapi 855-tel szerelt chinaphone is elkalapálja üzemidőben a 800EUR-s samut. Amíg ez megy, én senkinek se tudok az öreg kontinensen tiszta szível samu telefont ajánlani. Persze egész más az ábra, ha az érdeklődő havi rendszerességgel jár Manhattanbe bevásárolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest