Nem hitelesek az S11 széria renderei

Az Ice Universe szerint az eddig látott kameraelrendezés nem teljesen felel meg a valóságnak.

Tulajdonképpen teljesen igaza van az Ice Universként ismert, kimagaslóan megbízható informátornak a Samsung Galaxy S11 széria rendereit illetően. Egyrészt nem precízek, amit pusztán logikai alapon és eddigi ismereteink alapján is beláthatunk, másrészt belsős forrásokra hivatkozva ennél sokkal esztétikusabb és rendezettebb összképet ígér.

A gond elsősorban a periszkópos kamerával van. Az ötszörös optikai zoomot biztosító periszkópos egység ugyanis hiányzik a képekről vagy helytelenül, kör alakú szenzorként vannak feltüntetve, amire eddig sosem volt példa. És technikai okok miatt valószínűleg nem is lesz. A renderekről valóban hiányzik a fejlett telés kamera négyzetes nyílása, összességében a szerinte kevésbé elegáns és kifinomult dizájnt pedig nem először kifogásolja.


[+]

A Let's Go Digital pedig egy kedvezőtlen fényviszonyokra specializált szenzort is vár a következő generáció kamerarendszerébe. A Bright Night Shot jelenleg szoftveres megoldásként áll rendelkezésre az S10 és Note10 szériában, az EU Szellemi Tulajdoni Hivatalánál levédetett Bright Night márkanév alatt viszont egy hardverelemet jegyeztek be, ami egy dedikált, éjszakai szenzor lehet, esetleg egy speciális fénymérő egység.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés