- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
#65675776 #37 üzenetére
Kedden volt a Kaveri hivatalos piacra bocsátása [link], sőt néhol már előző héten beszerezhető volt. Ilyen irányú tesztet még nem láttam vele, de bizonyára hamarosan lesz majd.
"A memóriavezérlő elérését továbbra is a CPU-n keresztül bonyolítja a rendszer."
Nem tudom, mit értesz ezen, mindenesetre itt már hUMA memóriaarchitektúra van, egyenjogúan éri el a CPU és az IGP a ramot.
Az RDRAM-ot hívták annó Rambus RAM-nak is (RD = Direct Rambus, interface = Rambus), így kicsit félrevezető az XDR(2)-t is így nevezni, főleg ha megvan a saját neve (és persze nem is a RAMBUS gyártja [mint ahogy a másikat sem ők gyártották annó {ezért tudták összebeszélve magasan tartani az ilyen ramok árát maguk a memóriagyártók}, de annak benne volt a nevében a Rambus]). Úgy lehet helyes, hogy pl. "a Rambus féle XDR2".
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest