2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Még a héten indul a Black Shark értékesítése

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Április végére ígérték a startot, ehelyett június legeleje lesz, mire az első vásárlók kezükbe foghatják a folyadékhűtésű gamer Xiaomit.

Hirdetés

A Xiaomi-féle Black Shark az egyik legjobb alternatívának hangzik a gamer mobilok mezőnyében, friss hardver, különleges hűtés, bőséges tárhely és memória, érdekes külső, méretes akkumulátor, nem mellesleg pedig barátságos ár. A legkomolyabb szépséghiba eddig az volt, hogy hiába mutatták be már április elején, jelenleg nem lehet kapni. Egy előregisztrációt már ki lehetett tölteni a vásárláshoz, amivel elméletileg több mint 1 millió példány már el is kelt. De azóta csend honol.


[+]

A Black Shark Technology vezérigazgatója, Wu Shimin jegyezte meg, hogy némi gyártási nehézség merült fel a mobillal kapcsolatban, de június elsejétől, azaz most péntektől megindul egy flash sale, és remélhetőleg hamarosan már állandó készleteket fog tudni tartani a cég. Az árak érdemben nem változtak, 3000 jüan (kb. 130 000 forint) a 6/64 GB-os változat, a 8/128 GB-osért pedig 3500 jüant (körülbelül 150 000 forintot) kell fizetni.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.