- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
veterán
válasz
tibcsi0407 #31 üzenetére
.......
<Adamsky>
+1
-
judas13
veterán
válasz
tibcsi0407 #26 üzenetére
Basszus jöjjön már meg meg. Kellenének a beszámolók!!!👍😉
....
Goxi
+1
-
judas13
veterán
válasz
tibcsi0407 #24 üzenetére
Igen sanszos az a káva még így is sajna, csak a valós Face ID-re gondoltam.☹😕
"Oneplus megoldása jelenleg az egyik legcsinosabb undorító notch a piacon"
Ezt akár adom is,
ebben a mondatban sokminden benne van és összefoglalja ezt az egész noccsos szánalom időket.
-
judas13
veterán
Nem is mérte fel, nem is mérhette fel tán az alma, h micsoda trágya tengert indít el a Noccs tömeges bevezetésével. Még akkor is ha idáig lényegében 1edül neki van igazolása annak valós, tényleges használatáról.
Meg droidos fronton a Xiaomiak lesz a Mi8-al pár nap múlva.
A többi csak puszta dizájn, gyenge copy, szánalom szemfényvesztés..Persze ha sokáig ismétlünk valami (hazugságit), tudjuk egy idő múlva az igazzá válik. Lassan már látom megmagyarázzuk magunknak azt is , hogy tulképpen hogyanis élhettünk idáig noccs nélkül?
De legbelül szerintem mindenki tudja, hogy a noccs egy szar, folyton útban levő copypaste valami.
(Én gyűlöltem amíg használtam)Jövőre meg már tán ciki lesz ilyet használni. Remélem.
De persze kinek a pap kinek a paplan. Akinek ez jön be az akkor már megérkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest