- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
válasz
Remekelek28 #109 üzenetére
Itthon még bőven lehet annyi, visszaváltva dollárra a forint árat
-
Depression
veterán
válasz
Remekelek28 #91 üzenetére
Ez ellen semmi ellenvetésem sincs, az LG bármennyi mobil bukást el tud viselni, ahogyan a Sony is. De már csak dacból sem fogják venni, pont a márkanév miatt. Én is annyi rosszat olvastam már az LG és Sony telefonokról, hogy meg sem nézem a kínálatukat.
Ráadásul pont tegnap hoztak nekem egy LG Q60-at, ami nagyon halk. Megbolondult, és mint kiderült, a fülhöz rakható hangszórón adott ki minden hangot, ami nem csengőhang volt. Messenger üzenet hangját, youtube videók hangja egyaránt csak onnak szólt. Értelemszerűen olyan halkan, hogy használhatatlan volt. Persze a gugli egy picit a barátom volt, sokszori keresés sokadik pontjaként azt ajánlja az LG support, hogy kapcsold ki, és újra be a telefont. [link]
Persze így helyrejött, de ezt egy 74 éves nőnek oldd meg, aki azt sem tudta, hogy mi a pin kódja. Szerencsére felírta a noteszébe, és hazament érte. Addig meg sem mertem próbálni, de semmi más nem segített. -
Schuler888
senior tag
válasz
Remekelek28 #95 üzenetére
Ahogy feljebb irtam, ez inkabb reklam, hogy beszedtema legyen az LG, lehet ez sem dragabb, mint a tv/plakat/online advertek
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Én a lotto-val vagyok így.
-
Schuler888
senior tag
válasz
egyrészről félig igaz, mert eleg nagy csebol, hogy keresztfinanszirozza a mobilos diviziot, masfelol, ha tartosan eredmenytelenek es kikerulnek a koztudatbol, nehez lesz ujra felkapaszkodni es markahu bazist epiteni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az elforduló dupla kijelző már önmagában is kellően izgalmas, de a kamerarendszert sem aprózta el a gyártó. Bemutatkozott az LG Wing.
- One mobilszolgáltatások
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest