- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
válasz
Remekelek28 #109 üzenetére
Itthon még bőven lehet annyi, visszaváltva dollárra a forint árat
-
Remekelek28
őstag
Már kapható koreában és usában 270-280 ezer ft nak megfelelő dollárért. Igy megintcsak nem vált be negativ 2000 dolláros tippetek. Gratula
-
_flamer
aktív tag
Személy szerint nagyon tetszik a koncepció
-
válasz
Blizzardking #105 üzenetére
Azonnal hívom is Leslie Nielsent és jöhet a Rock-and-Roll.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Polarstar #103 üzenetére
A XXI. században kérem az ördög már egyáltalán nem cool. Számolnunk sem kell vele, annyira rendben van minden a világban. Valahol a jackdugó és az infra port között szüntették be a pokolban a gyártását. Emiatt semmi szükség a keresztre, ahogy a mellé csomagolt fokhagyma ötletét is elvetették más gyártók is.
Aki követi a trendet, tudhatja hogy a vezetékmentes töltés, a 4-10 tök felesleges kamera, a béna arányú kijelző, a kameralyuk, a notch és az arcfelismerés jelentik a valós XXI. századot! -
Remekelek28
őstag
válasz
Depression #97 üzenetére
A q60 ról csak jókat hallottam.
-
mjani1172
addikt
válasz
Depression #97 üzenetére
Ok, de ez van minden gyártó minden termékével. Az újraindítás alap.
Az UPC ócska boxát naponta 3* kell ahhoz hogy csatornát váltsak.
És minden tiszteletlenség nélkül ezek a mai eszközök nem az öregekhez szólnak.
Ha alap fokon tudja kezelni már nagyon jó, de nem megfelelő készüléket vett,
és ez nem az lg hibája.
Egyáltalán nem neki való az odanyúlós mobil. -
törölt tag
válasz
Schuler888 #90 üzenetére
Engem nem érdekel a csúcs hardver, erős közép kategória kellene csúcs kamerával. IPS panel, kevésbé modern, műanyag készülékház, stb., ezek mind jöhetnek, csak a kamera legyen ütős.
-
Depression
veterán
válasz
Remekelek28 #91 üzenetére
Ez ellen semmi ellenvetésem sincs, az LG bármennyi mobil bukást el tud viselni, ahogyan a Sony is. De már csak dacból sem fogják venni, pont a márkanév miatt. Én is annyi rosszat olvastam már az LG és Sony telefonokról, hogy meg sem nézem a kínálatukat.
Ráadásul pont tegnap hoztak nekem egy LG Q60-at, ami nagyon halk. Megbolondult, és mint kiderült, a fülhöz rakható hangszórón adott ki minden hangot, ami nem csengőhang volt. Messenger üzenet hangját, youtube videók hangja egyaránt csak onnak szólt. Értelemszerűen olyan halkan, hogy használhatatlan volt. Persze a gugli egy picit a barátom volt, sokszori keresés sokadik pontjaként azt ajánlja az LG support, hogy kapcsold ki, és újra be a telefont. [link]
Persze így helyrejött, de ezt egy 74 éves nőnek oldd meg, aki azt sem tudta, hogy mi a pin kódja. Szerencsére felírta a noteszébe, és hazament érte. Addig meg sem mertem próbálni, de semmi más nem segített. -
Schuler888
senior tag
válasz
Remekelek28 #95 üzenetére
Ahogy feljebb irtam, ez inkabb reklam, hogy beszedtema legyen az LG, lehet ez sem dragabb, mint a tv/plakat/online advertek
-
Remekelek28
őstag
válasz
Schuler888 #92 üzenetére
Ha nem is adnak el sokat brlőle,erőfitogtatásnsk jó,h ők ilyet is tudnak.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Én a lotto-val vagyok így.
-
joey04
titán
válasz
Depression #89 üzenetére
Nem tudom, nekem ha elrugaszkodok a mostani mobilok felépítésétől, akkor sokkal inkább a fold jut eszembe, és nem azért mert samsung, hanem mert az a készülék egy mobil egy tablet, és ha kikalapálják a dexet akkor átlag embernek egy pc-t is helyettesít mert otthon ott lesz az asztalon a bill egér monitor és kész. Ez meg egy szokatlan de sokkal kevésbe hasznos megoldás.
-
Schuler888
senior tag
válasz
egyrészről félig igaz, mert eleg nagy csebol, hogy keresztfinanszirozza a mobilos diviziot, masfelol, ha tartosan eredmenytelenek es kikerulnek a koztudatbol, nehez lesz ujra felkapaszkodni es markahu bazist epiteni
-
Remekelek28
őstag
válasz
Depression #89 üzenetére
Szerintem azért az Lg megteheti,h kisérletezget. Ugy vannak vele 1x majdcsak bejön.
-
Schuler888
senior tag
válasz
Depression #89 üzenetére
ahhoz viszont olcson kene csucsot adniuk, ahogy pl a realme, ahhoz meg mar tul fent van az ego..
-
Depression
veterán
Teljesen mindegy, hogy mit dob piacra, az LG, Sony, régi nagy nevek parkolópályán vannak, mint a Facebook. Mind a futottak még kategória, és talán egy új márkanevek is hamarabb befutnak, mint a régi nagy nevek. Ez az új Nokiának is köszönhető, mind kuka.
Sokkal jobb lenne, ha indítanának egy almárkát, mint a realme, redmi, stb, és úgy dobnák piacra. Imádnák a vásárlók, és fogalmuk sem lenne a vásárlók nagy részének, hogy ugyanúgy a z LG-hez tartozik. -
Schuler888
senior tag
válasz
Tigerclaw #86 üzenetére
A fontos szoftverek a fold eseteben is a fontos szoftverek optimalizalva vannak, (sot, az instagram es youtube studio amit emlitettek hogy nem tokeletes es ennyi..) es mivel mar a masodik verzio eselyes hogy tobb is mint a duo-ra, 3napja jott ki egy teszt a macskasnal, nagyon kramanc lett a duo..
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Schuler888 #85 üzenetére
Kiforrottabb hardveresen mint a Fold 1, de szoftveres tamogatasban alig mozdult elobbre, mivel nincs appfejleszto, aki penzt es idot aldozna egy ennyire draga retegtelefon miatt...plane nem ingyenes, vagy olcsobb app eseten. Az ara is utjat allja.
Kiforrt dolog, de tovabbra is csak egy kiserlet. Gondolom ezert se verik majd nagy dobra az eladasok szamat....ahogy a Fold 1 eseten se.
A Duo eseten az a nagy szerencse, hogy az MS rengeteg fontos szoftver tud onalloan is optimalizalni. Persze attol meg az is csak koncepcio, raadasul elso szerias.
-
Nyugi. Végeztek!
És az jött ki, hogy fogják venni.
Nem hiszem, hogy bukás lesz. Inkább nem lesz hangos siker, de a tudást és ötletet tekintve van fogadóképes érdeklődés.
Kellenek az ilyen mutánsok, hogy esetleg forduljunk el tőle, vagy hozzon igazi fordulatot később.
A MS Surface Duo pl új kategóriát teremtett. Az nem olyan forradalmi, és mégis két kijelzős. -
nuke7
veterán
na, végre valami értelmes innováció, nem a batár és csillagászati áru fold meg ilyenek...
-
prisz
senior tag
Most komolyan. Senki ne haragudjon meg és ne vegye magára, de valaki végzett egyáltalán piackutatást, mielőtt megépítik ezt a "borzalmat"? Akkora bukás lesz, hogy tanítani fogják a történelem könyvekben...
-
Hzi
aktív tag
válasz
collecting #76 üzenetére
Év végén lejár a lízing, reménykedem...
-
Van baj látom az LG-nél
Ha az új ára nem fogja meghaladni a 200ezret, veszek egyet
-
Ezekiell
veterán
-
Hzi
aktív tag
válasz
collecting #63 üzenetére
Nekem nincs autóm, cégessel járok sok éve.
És hiába Octavia, nincs benne Carplay.
Ilyenkómivan? -
-
törölt tag
Ennek az égvilágon semmi értelme.
-
-
Enci1983
senior tag
Egyáltalán nem rossz, van benne potenciál. Viszont a két kijelző közé tuti bemegy a por és a piszok, a tok is felejtős gondolom.
-
válasz
collecting #63 üzenetére
Oké, csak nem minden olyan felhasználó vesz új autót pl., aki rendelkezik csúcskészülékkel.
-
collecting
tag
Hogyne lenne osszefuggesben
4 eve meg autos tartoban levo telefonrol navigaltam. Aztan megvettem az elso ujautomat, CarPlay benne. Aztan jott a kovetkezo ujauto, termeszetesen ebben is CarPlay. Autos tarto ment a kacatok koze, telefon meg a kozepkonzol valamelyik polcára. Minek tennem ki akarhova a telefont, ha ki van tukrozve az infotainment kepernyore? Parhuzamosan zene, navi, telefonhivas. Szerintem manapsag mar az autos tartoban tuzo napon allo telefonrol navi eleg kenyelmetlen es meghaladott jelenseg; nincs mar ujauto kiadas evek ota AA/CarPlay nelkul. Es tovabbra is azt mondom, hogy ha valakinek telik kifejezetten draga telefonra, annak nagyreszt az autoja sem regi, ergo ott vannak bennuk a mirroring funckiok, tehat telefon keprnyojen navizni nem fognak -
hemaka
nagyúr
Azt dijazom, hogy probalnak mindig valami ujdonsagot vinni a mobiliparba, de en nem vagyok reszvenyes. Ok ennyire nem fognak neki orulni, hogy meg egy mobil ami bukta lett es csak vitte a penzt.
-
válasz
collecting #60 üzenetére
Nem gondolom ,hogy összefüggésben lehet a két dolog. Max átfedésben....
-
-
moleculez
veterán
Na végre valami izgalmas
Bírom az LG-t, azért emlékezzünk a G-Flexre, a hajlított G-4-re bőr hátlappal, azért van ott kapacitás...
Lehet kelleni fog a népnek, ne temessük még, gondoljunk az első Note-ra. -
Hzi
aktív tag
Nem olvastam vissza mindent, talán vki már írta:
praktikus pl. a navi + híváskijelzés, így nem veszi el a bejövő hívás a térképet. Többször jártam már úgy, hogy "bocs, le kell tennem, mert nem tudom az utat...".
Az már más kérdés, hogy ehhez a T-alakhoz van külön autós tartó (ami pl. a szélvédőre cuppan)?
Mert a mostaniba nem fér be, az krucifix! -
-
Joachim21
őstag
Nem tudom mennyi pénzt öltek bele, de azon kívül, hogy végre megint beszélnek az LG-ről más értelmét nem látom ennek a telefonnak. Ez aligha lesz az új mobilos trend.
-
jUUh
addikt
Megtapiznám, de nem kéne. Főleg, hogy gondolom 1500-2000$ biztos lesz.
-
atike
nagyúr
Minimum érdekes egy koncepció... Meglepődnek azon, ha sikeres lenne. Techdemónak jó kb.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem egyszeruen lattak ok is, hogy mutatni kell valami kreativat, hogy ok is kitunjenek a piacbol. Jelenleg egyik megoldas se tunik olyannak ami atrendezi a piacot, foleg az aruk miatt. Hatha az LG jobban celoz. Szerintem kozelebb lesz az ara az 1000 dollarhoz, mint a 2000-hez.
-
moldovan
csendes tag
Végre nem halnak meg a kiskutyák videó készítés közben
-
törölt tag
'Még akkor is, ha az LG Wing-gel nem sikerült kategóriát teremteniük.'
Lerágott csont, de majd meglátjuk...
-
mjani1172
addikt
Nem gondoltam volna hogy ennyi embernek tetszik.
Sajnos én nem tartozom közéjük, szerintem baromság, tévút, ami szintén bukta lesz. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Blizzardking #35 üzenetére
Lehet hogy az a limitacioja a beepitett gimbalnak.
-
tesz-vesz123
senior tag
Maga az elképzelés tetszik, kár, hogy ez csak egy újabb béta teszt.
-
exedoc
senior tag
Szerintem nagyon jó lett, rengeteg helyzetben nagyon praktikus tud lenni. Ennek sokkal több értelmét látom, mint a kihajtogatásnak, attól idegenkedem kicsit. Funkcionálisan itt rengeteg dolgot raktak bele, szerintem nagyon jól megtámogatták szoftveresen. Persze lesznek majd hibák is, illetve nem teljesen átgondolt dolgok, azért rizikós is a dolog, ennyire egyedit, és a piactól eltérőt csinálni. Nekem tetszik a koncepció, biztos rohadt drága lesz, főleg dupla kijelzővel. Majd kiderül. Várok egy tesztet róla.
-
válasz
Blizzardking #35 üzenetére
Nem egy nagy szám. A képkivágást tologatják a szenzoron. Lehet, hogy a tengely billentést is kiszámolják és szimulálják a dőlést.
Zabálni fogja a procit és az akksit az szent.
Na de ezen a hidraulikus lengéscsillapítón leakadtam. Még a Motorola hiperszuper 2000 dolláros Aurája sem volt hidro lengéscsillapítós! -
prolad
addikt
Tetszik, nem érzem, hogy szükségem lenne rá (főleg amilyen ára lesz), meg gondolom csak 60hz a kijelző, amire már amúgy se mennék vissza. De ettől függetlenül jópofa, egyedi, és van pár szimpatikus use case.
-
Schuler888
senior tag
Attol, hogy valamire raraknak meg egy kijelzot nem lesz innovativ, valszeg marginalis lesz az eladasi szam, a varhato ar fuggvenyeben, de a gimballos kamera lehetne iparagi sztenderd
-
Quqesz
nagyúr
Na végre egy lg megint, ami tetszik! Bevállalnám, csak az ár és az elérhetőség homály még. Várjuk a tesztet.
Volt Velvet a kezemben, az is tetszett. -
Blizzardking
őstag
"gimbal technológiával stabilizált, 12 megapixeles ultraszéles viszont már annál inkább"
Nekem ez fura, mert minél nagyobb látószögű egy objektív, annál kevésbé kell stabilizálni. Nem értem miért nem valamelyik telére rakták. -
Micsurin
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #31 üzenetére
Most reálisan, de egy teljes töltési ciklus alatt ugyan mekkora %-ban menne mind a két screen? Na ugye.
-
Végre valami innovatív hasonló újdonság az LG-től mint a Flex és az öngyógyító hátlap képessége.
Nekem tetszik.
-
SkyLine3000
addikt
Mint LG hívő, végre egy teló tőlük, ami jónak tűnik. Végre megszabadultak a noccstól és mindenféle biszem-baszom, fiszem-faszom szarságtól, ami el tud rontani egy szimmetrikus kijelzőt. Még a sarkok is csak minimálisan vannak kerekítve. Ha nem lenne ennyire elnyújtva, még kéne is. Persze, ha más nem, az ár biztos meg fog akadályozni a megvételében. Mire a G4 beadja a kulcsot, addigra ennek is a még nem létező hazai ára is remélhetőleg jól be fog zuhanni LG-hez méltó módon. Mondjuk arra azért kíváncsi vagyok, h a 4ezres aksi mennyire bír el a két kijelzővel, ha mindkettő műxik?
-
francz'70
senior tag
válasz
Tigerclaw #13 üzenetére
Pontosan. Szerintem is egy "unalmas tepsi" nagyobb bukta lenne, mivel az LG már régóta nem tényező a mobil piacon.
De egy ilyen extreme cuccal az egyediséget meglovagolva jóval nagyobb lenne az esély a mai egyentelók között a visszatérésre.
....ja, és persze egy jó ár, mert ha tényleg 2000 dodó akkor az is eléggé extreme lesz -
Úgy érzem, hogy az LG-nél azt oldották meg hardveresen, amit egyébként az Androidban kéne szoftveresen. Ez a mechanizmus tuti nem lesz a jövőben sehol sem alkalmazva, de ne legyen igazam.
-
judas13
addikt
Mit szívtak Ken Hongék titok?
-
joey04
titán
Nem hinném, hogy nagy sikere lesz, pláne ha tényleg 2000€ környékén lesz az ár.
-
batai15
félisten
Az a baj ezzel a megoldással hogy annyira egyedi a szoftvere hogy kínlódás lesz rá majd az updateket készíteni .
-
válasz
Depression #17 üzenetére
Fordítsd el
.
Visszatérve a témához.Nagyon tetszik, nagyon ötletes megoldásnak tartom, és jó látni, hogy az LG ötletekkel készül.
Ez most szerintem sokaknál betalált, biztos lesz, aki meg totál nem érti.
@batai15: Nem igazán van mély programozói tapasztalatom, nem tudom, Te hogy állsz ezzel, de a megosztott képernyőt már eddig is tudta kezelni a droid, tehát drámai dologra nem kell gondolni.
Itt igazából két kijelzőről van szó, és ezt bizony az LG már eddig is megoldotta, hisz van két kijelzős terméke. Szóval "egyedi" szoftverről sem beszélhetünk.
Olyan ez, mintha a két monitor használatához különleges Windows kéne... Nem, rendszerszinten tudja
Szóval az update-ket szerintem nem igazán fogja ez hátráltatni.
Én venném.
-
Gerybut
tag
Kicsit olyanok ők, mint az Alfa Romeo, lehet imádni, vannak hibái és kevesen értékelik....ergó a mai piacon nem éri lehetetlen dolgokkal újítani. Mert ha úgy robognának az eladásaik , mint régen akkor belefér, de msot van egy Velvet, meg lesz ez, egyik sem az átlagos kategória.
-
Quadgame94
őstag
Nekem nagyon bejön. Végre valami, ami nem csak gimmick, hanem tud hasznos is lenni khm. Fold, Flip khm..
Ár: Ha reálisan nézzük, akkor olyan 1400 dollár lenne a reális, főleg ha tényleg el akarják adni is. Ha nem akkor 1800. 1200 alatt viszont azonnal vennék egyet. -
Don77
tag
állítolag 2000 dodó
-
Decske
senior tag
Jöjjön hozzánk, ne késve és értelmesebb áron. A Surface Duo mellett ez az egyik telefon ami feltudta kelteni az érdeklődésemet idén.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Depression #17 üzenetére
Ne mond mar, hogy az az egy sor nem eleg neked a postolashoz...
Meg abszolut funkcionalis...
Amugy erdekes alternativa lenne, ha elforditva nem egy kijelzo, hanem a BB-s qwerty billentyuzet kerulne elo.
-
Aryon87
félisten
Tetszik.
Kíváncsian várom a tesztet, bár jó ideje elpártoltam az LG-től és nem is tervezek már visszatérni, de ez és a Velvet kíváncsivá tett. -
CptAdamica
veterán
Jó, hogy próbálnak innoválni, de én nem látom benne a fantáziát, hogy ez miért lehet hasznos a mindennapokban. Haveroknak biztos jó lesz mutogatni, de szerintem hamar elfelejtődik.
-
akooos
veterán
Ez állat lett, egy ilyet bevállalnék azért... Nagyon érdekes koncepció.
-
Tigerclaw
nagyúr
Inkabb probalkozni valami extrem kreativ dologgal es hibazni, mint gyartani egy ujabb unalmas tepsit meg tobb RAM-al, kameraval. Hatha raharapnak az azsiai piacokon. Annyit csak eladnak ebbol is, mint a Fold 2-bol, vagy Surface Duo-bol.
-
Hát ez uuuuhhhhh!!!!
Motoros kamera! Gimball! Ötletes funkciók.
Inkább 450ezer lesz ez, mint 250ezer. -
Mustaros
aktív tag
Az LG nincs a toppon mobil eladások terén, de jó látni, hogy legalább próbálkozik.
Szerintem az ötlet zseniális, ha az ár nem száll el akkor simán jó lehet -
roli543
őstag
Ebbol a telóbol ugyanebben a formában forgatás nélkül vékonyabb házban kiadhatna egy mobilt az LG, motorikus kamerával, szerintem az is tarolna egy jó árral
-
Remekelek28
őstag
Ennek több értelme van,mint anno a G5 moduralitásának. De majd kiderül lesz e érdemi haszna.
Viszont menőzni tény.hogy jó lesz vele. Mert a maj telefonokban abszolut nincs innovácio. -
rdt89
addikt
Az ötlet nem rossz, de sajnos a megjelenés után még fél év mire ide eljut, és addigra már az új készüléküket promózzák. Bár az LG ára nagyon rohamosan zuhan, egyszer még a G5 után visszatérek az LG-hez, csak b.sszanak már oda az asztalra mint régen.
-
Ja, hogy továbbra sem cél eladni a telefonokat.
-
J&P
aktív tag
Várom a tesztet, kíváncsi leszek a mindennapos használat során szerzett tapasztalatokra. Tetszik a készülék.
-
ghiottone
nagyúr
Tetszik ez a teló. Árat minimum 250 ezer forintra tippelem.
-
JoeCockBill
senior tag
szerintem ez zseniális, nagyon tetszik.
eleve díjazom ha egy gyártó próbál valami mást csinálni mint mindenki, ráadásul úgy tűnik valóban hasznos funkciókat (is) társítottak hozzá -
Depression
veterán
Nekem tetszik, bár nem tudom, hogy miédt két különböző oled került bele.
Az árát meg azért nem tudhatjuk, mert onnantól kezdve még a tesztet sem olvassuk el. -
Micsurin
nagyúr
Vannak gyártók akik szeretik ha fáj nekik a piac...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az elforduló dupla kijelző már önmagában is kellően izgalmas, de a kamerarendszert sem aprózta el a gyártó. Bemutatkozott az LG Wing.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest