Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
#16820480 #30 üzenetére
A Wallpaper carousel tényleg visszajön, de pl a Mi Fórum ap nem... Rendszer appokat nem próbáltam törölni. Google appok szerencsére tuti nem jönnek vissza.
De igen, ez igaz, hogy néhány gyári appot képes visszatelepíteni, viszont extra appokat azért nem tölt le.kovike az engem is érdekelne
-
-
2013, ott van a lap alján
Nos, 2009-ben az OPPO-nak okosvonala még nagyon nem is volt
Find 5 : 2011-ben jelent meg, ezzel alapoztak meg valami kis hírnevet maguknak. Ekkor kezdte a Xiaomi is az okostelefonokat szórni.
Tehát évszámokban össze-vissza vagyunk eddig.
Az Oppo még ekkor sem volt sehol... Ugyanúgy sehol, mint mondjuk 2011-ben a Xiaomi.
Huawei viszont ekkor már volt. Még ha csak épp kezdték is, de volt.
Szerintem az, hogy EU raktárkészlet vagy sem, a kutyát nem érdekli... Kiírja a webshop, hogy EU Shipping.. / és közben ugyanúgy Kínából jön, csak mondjuk 1-2 hét alatt ... /
@Kasya: Ne keverjük ide az Oppomartot, az nem hivatalos
-
Amikor az Oppomarton lehetett Oppo-t kapni, akkor ugyanazon oldalon lehetett kapni Xiaomit is..Meizu-t és társait, most nézz rá az oldalra, ez nem Oppo hivatalos...
Oppomart.com is not official shop of OPPO. All phones are original
Annak az oldalnak mennyi köze van akkor az Oppo-hoz?
Pont annyi, mint bármelyik EU vagy EU shippinges üzletnek.. Ez nem azt jelenti, hogy olyan régóta jelen lenne... Csak valaki forgalmazta már akkor is.
Huawei meg akkor már rég volt itthon. Xiaomit pedig mint írtam már akkor is lehetett kapni.
Régóta benne vagyok tudod jól a kínai telefonok világában
2015-ben kezdtek el az Oppomart-ról rendelni pl az itteni PH-s arcok is.. Ez két éve sem volt.. Akkor pedig már bőven volt Huawei, Xiaomi, de a Lenovo piacnyitása is épp megvolt az év vége felé.
Ez egy sima webshop... Kismillió ilyen létezik
-
hallador
addikt
Sajnos az a helyzet, hogy Magyarországon/Kelet-Közép Európában elég csak bemenni mondjuk 30 üzletbe és megkérdezni, hogy telefonos józsi, meg phone shopos béla mit mond mikor ezeket a márkákat meghallja nincs, nem is lesz, nem is volt, kínai vacak, meg ilyenek a Xiaomi sztem árkategóriában az összes nagy nevet elveri, de az oppo is. Sajnos nem vevők az emberek erre, a családban 2 Xiaomi, és Vernee van, mindegyik jobb az előző Sony-knál, mégsem lehet kapni hozzá pl kijelző fóliát 30 phone shop-ból 29-ben...
Sajnos igaza van a kollégának Geek körökben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest