- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem fogok tudni neked pontos évszámokat mondani. Múltkor valamelyik topikban szerintem veled beszélgettünk a korai Oppo telefonokról, amik még nem is okostelefonok voltak, akkor sem találtam értelmes linket róluk neten, szerintem már ezt sem fogom megtalálni. '11-ben költöztem ki, és már előtte is lehetett errefelé Oppo telefonokat venni. Nem azt mondom, hogy bementél a szolgáltatóhoz, vagy sarki boltba, és náluk vehettél, de nem olyan volt, hogy hú, valami távoli cég, a világ másik felén forgalmazza, hanem kvázi elérhető volt.
A Huawei történetével ellenben eléggé tisztában vagyok, kvázi "kötelező tananyag" volt
A másik témához kanyarodva: nem webshopos ROM kell ahhoz, hogy új appokat telepítsen fel "magától" a telefon, ez a funkció benne van alapból a Xiaomi és egyéb telefonokban is, még a Huawei is tudja. A kínai régiósak legalábbis. A gyári launcher ajánl új appokat időnként, amik megjelennek a főképernyőn, és ha ráböksz, akkor telepíti is indítja. Kínában minden opt-out jelleggel működik, nem úgy, mint felénk megszokott és elvárt lenne.
-
törölt tag
Nem mondtam, hogy ez egy hivatalos viszonteladó lenne, nem 2015-ben kezdték, annál évekkel korábban, még ilyen 2009 körülre emlékszem, hogy már lehetett kapni Oppo cuccokat webshopból, a Xiaomi akkoriban indult a Mi1 révén, amit tényleg csak a geekek ismertek még.
Akkor még Huawei legfeljebb T-mobile színekben és logóval volt kapható, Lenovo meg sehogy. Az meg tök más dolog, hogy most már ez a webshop is árulja őket, de eltelt néhány év.
A lényeg csupán az, hogy ha egy EU raktárkészlettel rendelkező cégtől lehet venni, akkor több vásárló fogja azért megkockáztatni, mint valami random kínai webshopból, és nem csak geekek veszik meg.
-
törölt tag
Szerintem elég sokat lehet hallani azért az Opporól, sőt, ez volt az egyik első kínai márka, amit Európa felé is lehetett kapni.
Én is nézegettem már őket, mert formailag szimpatikus, csak túl nagy tepsiket csinálnak ők is, és jellemzően csak fehér meg rózsaszín variációkban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest