Új hozzászólás Aktív témák
-
beef
őstag
Ha FAT32-re formáztatod a saját menüjéből és nem akarsz rátenni pl. üres könyvtárakat, vagy file-okat, akkor simán csak létrehozza induláskor. Tehát nem kell sehonnan sem beolvastatni.
Amennyiben NTFS-t szeretnél rajta használni (lehet exFAT-nál is), akkor "unformatted" módot kell választani és magadnak formázni.
Ha kész, akkor célszerű lementeni a kezelő programjával, így induláskor az image-t betölti.
Sajnos ez akkora lesz, amekkora ramdrive-ot létrehoztál (egyébként tudja tömöríteni, hogy gyorsabb legyen a betöltés).
Nekem az SSD-n van, mivel csak olvasok róla induláskor, és nem kértem, hogy kikapcsoláskor írja ki mindig az aktuális tartalmat (mivel csak szemét van rajta).Egyébként ez is tudja a 32bites rendszereknél a 3+ GB részt kezelni.
-
beef
őstag
Én a Dataramot használom régóta, 16GB-ból kapta meg az ingyenes 4GB maximumot.
Ide megy az összes program/rendszer/böngésző temp/cache. Swap csak azért nem, mert rég nincs.
Így SSD kímélő is, gyors is és nem kell törölgetni időnként a szemetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest